(DK) Aarhus Airport A/S søger Compliance Controller

Leder du efter et spændende job og kan du se dig selv arbejde i en lufthavn der dagligt servicerer glade rejsende til mange destinationer i Danmark og Europa? Er du struktureret, en god kommunikator, får du energi af udfordringer og er du vild med, at arbejde med Compliance? Så skynd dig at sende din ansøgning til Aarhus Airport.

Vi har en spændende ny mulighed som Compliance Controller i Aarhus Lufthavn. I denne rolle vil du blive en del af et smidigt lille team på tre kolleger, hvor du og Head of Security vil referere til Head of Compliance.

Dit hovedansvar vil være at støtte kolleger, når de som First Line of Defense skal operationalisere nuværende og fremtidige nationale og internationale lovkrav der er relevante for lufthavnen. Dette vil du gøre vha. god stakeholder management, proaktiv og forretningsvenlig vejledning om nye regler, godt internt samarbejde ved eksterne auditer og ved at sikre, at alt er dokumenteret.

“Alt hvad vi gør, er drevet af data og analyser. Alle vigtige beslutninger støttes af en risikoanalyse. Jobbet kræver en selvstarter og en meget struktureret person for at opretholde et solidt overblik. Virksomheden har et utroligt vækstpotentiale, så du vil have en unik chance for at være en del af en hurtigvoksende virksomhed, med mange muligheder for at udvikle denne indefra og bygge en skalérbar Compliance-struktur, der støtter en vækstorienteret forretning.” – Lasse Seidel, Head of Compliance.

Lufthavnen er midt i en omfattende omstrukturering, hvor der investeres væsentligt i udvikling, renovering og udvidelse idet der forventes en stærk vækst både fsva. nye ruter og antal årligt rejsende på 1,5 millioner i 2029.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Opdatere Compliance-teamet om alle nye regulatoriske krav (bortset fra Security) der er relevante for lufthavnen
 • Kommunikere nye krav til relevante interessenter i virksomheden
 • Rådgive interessenter ved valg af implementerings-løsning
 • Løbende overvåge Compliance-niveauet for relevante dele af virksomheden (interne auditer)
 • Samarbejde med interessenter når non-compliance identificeres ad-hoc
 • Styre og følge op på de handlinger, der er iværksat for at rette non-compliance findings
 • Eskalere non-compliance til Head of Compliance
 • Forberede ledelsesrapporter vedrørende overholdelse af regulatoriske krav
 • Støtte Head of Safety & Security ved behov

Vi forventer, at du:

 • Specialist med videregående uddannelse (teknisk, finansiel, juridisk)
 • Mindst 5 års relevant professionel erfaring. Gerne fra en lufthavn eller luftfartsindustrien, generelt. Dette er dog ikke et krav
 • En kollega der personligt går højt op i overholdelse af regler og etiske standarder.

AARHUS AIRPORT A/S kan tilbyde dig:

 • Et arbejdsmiljø med dedikerede og gode kollegaer.
 • Relevant videreuddannelse og en unik karrieremulighed
 • En virksomhedskultur der er international, fleksibel og vækstsøgende.
 • Pensionsordning og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning

Jobbet er på fuldtid og tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer i Europa og andre væsentlige rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at tilfredsstille det østjyske erhvervsliv såvel som turister fra lufthavnens ophavsland.

Vil du med på rejsen, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os via link på siden senest 1. juni. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til jobbet, eller vil du vide mere om, hvorfor du skal være en del af teamet, så er du velkommen til at kontakte Head of Compliance Lasse Seidel [email protected]

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi glæder os til at møde dig!

ANSØG HER

Du kan læse mere om Aarhus Airport på www.aar.dk

Hvis ovenstående ansvarsområder og muligheden for at udvikle din karriere sammen med os, interesserer dig, så kontakt os hurtigst muligt.

 

Udløber: 01.06.2023