(DK) Duty Officer til vores Operations Control Centre i Dragør

Til vores Operation Control Centre beliggende i Dragør på lufthavnens område søger vi en ny Duty Officer. Så har du erfaring og lyst til at arbejde i frontline af vores flyoperationer, så kig med her.

Operations Control Centre (OCC) er bemandet alle årets dage, 24 timer i døgnet. OCC er ansvarlig for koordination af den daglige flyoperation. Her overvåges og håndteres afviklingen af Sunclass Airlines’ flytrafik, hvilket blandt andet indebærer samarbejde med handling agenter, rejsearrangører og andre samarbejdspartnere. Det er en afdeling hvor tingene går stærkt, og hvor medarbejderne konstant udfordres på deres faglighed.

Om jobbet
Arbejdet består i løbende kontrol og opfølgning af flyoperation, herunder løsning af pludseligt opståede problemer i forhold til crew, flydisponering og handling. Der arbejdes med crew disponering og optimering herunder hotelovernatninger og transport i en periode på op til 6 uger frem. Du kommer herunder til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Crew Planning og langtidsplanlægningen.

Vi er i gang med at opbygge vores organisation, så du skal også have lyst til at være en del denne spændende og udfordrende proces.

Hvem er du?
Vi søger en person som har stærk erfaring indenfor luftfart – og meget gerne med kendskab til og interesse for IT. Har du tidligere arbejdet med PPS flightplanning eller Raido OPS/CrewControl er det en stor fordel.

Du skal være alsidig og forstå vigtigheden af, at vi alle arbejder mod samme mål. Samarbejde, fleksibilitet og kommunikation er derfor nøgleord for dig.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og kunne træffe beslutninger i stresspåvirkede situationer, hvor mange faktorer spiller ind; heriblandt økonomi, flysikkerhed og ikke mindst, oplevelsen for vores gæster.

Kvalifikationer

Vi søger en person der har/er:

  • Erfaring fra flyoperativt arbejde, fortrinsvis fra en OPS-afdeling.
  • Licens som flyveklarerer eller erfaring fra stationsarbejde i en ledende stilling.
  • Erfaring fra crew disponering og/eller crew schedulering samt kendskab til Skandinavisk Luftfartslov, herunder BL og EASA FTL regulations.
  • Lyst til at indgå i et teamwork med andet operationelt personale.
  • Struktureret, kreativ, og systematisk.
  • Detaljeorienteret, nysgerrig og lyst til at bidrage til den forandringsproces vi er i gang med.
  • Fleksibel med hensyn til arbejdstid, når det brænder på.
  • Har en høj stresstærskel og god analytisk sans i forhold til at skabe overblik og disponere korrekt i pressede situationer.
  • Behersker engelsk i skrift og tale samt forstår de skandinaviske sprog og taler mindst et af disse flydende.

Vi tilbyder
Et spændende job i en dynamisk og alsidig afdeling med en god atmosfære. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til kvalifikationer. Arbejdstiden er skifteholdsarbejde og foregår derfor døgnet rundt, alle årets dage.

Om OCC & Crew Management
OCC & Crew Management har i alt 25 medarbejdere i Dragør. I dit team, OCC, vil du møde 13 motiverede og dygtige kollegaer, der alle arbejder mod samme mål. Du kan se frem til at arbejde i en alsidig afdeling hvor humøret er højt, også når det går stærkt.

Klar til at blive end del af Sunclass Airlines?
Så send din ansøgning og CV. Send det gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Dog senest den 14. august 2022.

Du skal sende ansøgningen via linket nedenfor.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Head of Operations Control Centre, Christoph Stakston e-mail: [email protected] eller på telefon +46 7097 32362

Da vi er beliggende i Dragør på Lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ANSØG HER

Udløber: 14.08.2022