(DK) Endnu en B737 NG Flymekaniker med Jettimer holdånd

Vi vokser fortsat og søger derfor endnu en certificeret flymekaniker til vores tekniske afdeling i Københavns Lufthavn, der dækker Line- og Base Maintenance.

Jettimes forretningsområder er Charter Flights og ACMI, som vi udfører på en flåde af i øjeblikket 7 Boeing 737 NG-fly, som øges yderligere i løbet af 2022. Vi opererer som et Business-to-Business selskab og flyver på vegne af de største rejsearrangører i Norden som TUI, Spies, Bravo Tours og Club la Santa, og det forpligter!

Vi tilbyder en fast stilling på fuld tid med start hurtigst muligt. Du arbejder i henhold til vores overenskomst mellem Jettime og Dansk Metal i et fleksibelt arbejdsmønster under en vagtplan der udgives hver 3. måned.

Dine kvalifikationer

  • Gyldigt Aircraft Maintenance License (AML), EASA Part 66
  • Certificeret på Boeing 737 NG (CFM56) B1/B2, Er en klar fordel
  • Gerne 6 måneders relevant erfaring inden for de sidste 2 år
  • Er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 Dine arbejdsopgaver

  • Vedligeholde Jettimes Boeing 737 NG flåde
  • Fejlsøgning og fejlretning
  • Arbejde i henhold til gældende manualer og procedurer

Vi forventer at du

  • Kan bestå et 5 års security baggrundscheck
  • Har et gyldigt kørekort
  • God med IT systemer (inklusiv MS Office)

For at få succes i jobbet, håndtere du forskellige niveauer af arbejdsbelastning, du bevarer et godt overblik selvom du er under pres og uden at miste dit gode humør. Du arbejder godt selvstændigt og trives også i teams – og så er du selvstændig og har gode kommunikationsevner. Vi er meget kvalitets- og sikkerhedsbevidste og tager ansvar for enhver situation ved hjælp af vores problemløsnings-, analytiskeevner. Som en god kollega er du fleksibel, ansvarlig og tager gerne ’en tur’ i tilfælde i f.eks. AOG situationer med vores fly.

Vi tilbyder dig et udfordrende og alsidigt job med et godt arbejdsmiljø med en behagelig, humoristisk tone , engagerede og hjælpsomme kollegaer, som brænder for deres arbejde. Du indgår i vores pensionsordning med sundhedsforsikring og kan indgå i vores kantineordning, hvis du ikke gider smørre madpakke.

Hvis du vil vide mere

Så kontakt Maintenance Manager/NP Part 145 Martin Bræstrup Karlsen pr mail: [email protected].

 Hvordan man ansøger og deadline for ansøgning

Du klikker på ’Apply’ knappen herunder –  senest den 31-05-2022. Vi holder samtaler løbende, så du med fordel kan søge med det samme.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning!

Apply

Jettime a/s er et uafhængigt privatejet nordisk flyselskab, der blev etableret i juni 2020. Jettime flyver nordboere til og fra deres feriedestination på vegne af de førende rejsearrangører i Norden, herunder TUI, Spies, Ving, Bravo Tours m.fl. Jettime har ca. 300 ansatte med base i København og opererer syv passagerfly af typen Boeing 737 NG, der vedligeholdes af selskabets egen tekniske afdeling.

Udløber: 31.05.2022