(DK) Erfaren rejserådgiver til mindre team af dygtige og professionelle kollegaer


Til en af vore kunder i City søger vi en erfaren rejsekonsulent til erhvervsafdelingen. De har travlt, og har lige fået endnu en ny spændende kunde i deres portefølje – derfor ekspanderer de.

Der er tale om en stor international virksomhed, bestående af dygtige og professionelle medarbejdere, som lige nu har brug for en erfaren og engageret medarbejder. 
Har du erfaring med fra rejsebranchen, herunder salg og service, og brænder du for at rådgive på området? så er du måske den rette kandidat til jobbet.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du har erfaring fra lignende stilling i Erhvervsrejsebureau
  • Du er rutineret i Amadeus eller andet GDS system
  • Du vægter høj kundeservice med fokus på kvalitet
  • Du har stærke kommunikationsevner dansk/engelsk

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du har en positiv og proaktiv holdning
  • Du tager ansvar og følger tingene til dørs
  • Du bidrager til den gode teamspirit og har et godt humør
  • Du er klar til at indgå i en velfungerende gruppe på 5 kollegaer, som spændt venter på dig

DU TILBYDES
Du tilbydes en spændende stilling i et ekspanderende bureau, hvor din stemme altid bliver hørt. Strukturen er flad og miljøet er præget af en afslappet stemning.
Som rejserådgiver indgår du i et team af professionelle og sociale kollegaer, hvor der altid er plads til et godt grin. Derudover tilbydes du gode forhold samt en god løn.

ANSØGNINGSFRIST
Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling bedes du indtaste dine stamdata samt uploade dit CV og eventuelle ansøgning i et Word- eller Pdf-dokument.

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Læs mere og søg stillingen her

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER

Kelly Travel er en specialafdeling i Kelly Services, der er specialiseret i at finde medarbejdere på alle niveauer til rejsebranchen – til både faste og midlertidige stillinger. Vores konsulenter kommer selv fra forskellige grene af rejsebranchen og taler derfor samme “sprog”. De kender de forhold og krav, der stilles til at arbejde i rejsebranchen og kan dermed sikre det perfekte match.

Udløber: 20.10.2019