(DK) Fast og freelance cabin crew til Atlantic Airways

Er du service minded, og elsker du at levere professionel service sammen med andre i et velfungerende og ambitiøst team, så er det måske nu du skal slå til og tilslutte dig vores cabin crew.

Som stewardesse/steward hos Atlantic Airways får du muligheden for at prøve en udfordrende stilling i et færøsk flyselskab. Vi er et lille flyselskab med store ambitioner. Vi er fleksible, hårdtarbejdende, nærværende og har selvfølgelig glimt i øjet. Jobbet som cabin crew i Atlantic Airways kan enten være en fast fuldtidsstilling eller en helårs freelancestilling med base i Billund eller København og med start i marts 2023.

Din opgave vil først og fremmest være at sørge for passagerernes sikkerhed. Samtidig vil du være vores ansigt udadtil og med til at sætte vores kunder i centrum og vise, at Atlantic Airways er et ambitiøst og kvalitetsbevidst flyselskab med førsteklasses tjenester.

Krav

Stillingen egner sig bedst til dig, som:

 • er mindst 20 år
 • har en gymnasial uddannelse eller erfaring inden for service branchen
 • har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
 • har godt helbred – både fysisk og psykisk – normalt syn, kan svømme 200 meter og kan være sundhedsgodkendt til at få flytilladelse
 • har ren straffeattest og kan bestå de forskellige lufthavns security awareness kurser inklusiv en fem årig baggrundskontrol af dit cv
 • forstår færøsk – men det er kun en fordel og ikke et krav 
 • ikke har synlige tatoveringer

Er du færdig med din gymnasieuddannelse og har lyst til at prøve noget nyt, inden du fortsætter med en videregående uddannelse, passer denne stilling måske lige præcis til dig. Det er også muligt at arbejde nogle weekender samtidig med, at du går i skole.

Vi forestiller os, at du er:

 • bevidst om at gøre vores kunders rejse tryg, rettidig og komfortabel
 • ansvarsfuld og service minded
 • selvsikker med god energi og passioneret omkring det at levere en fantastisk service
 • selvstsændig, samtidig med at du også trives i tæt samarbejde med andre
 • god til at planlægge og organisere, har overblik, men kan også være fleksibel, når det er nødvendigt og formår at arbejde under pres
 • en løsningsorienteret team-player

Ansættelse

Vi ansætter to hold stewardesser/stewarder i denne omgang. Det første hold skal på kursus/skole i uge 2-5, mens det andet hold skal i uge 5-8.

Ansættelsessamtalerne vil være i oktober 2022. Bliver du tilbudt et job, skal du til lægeundersøgelse i København i uge 50 eller i uge 3 i 2023. Inden du starter i jobbet, skal du deltage i et kursusforløb på Færøerne og i København i henholdsvis uge 2, 3, 4 og 5 eller i uge 5, 6, 7 og 8. I uge 2 og 5 er kurset på Færøerne og ellers i København. Undervisningen foregår på engelsk. Rejse, ophold og dagpenge til mad ydes i den periode, du deltager i kurset. Praktik ombord på flyet fastsættes efter nærmere aftale.

Arbejdstid og -sted

Når du har taget kurset, bestået kabinearbejdsprøven og fået sundhedsgodkendelse, skal du, efter nærmere aftale, være til rådighed til den nødvendige praktik ombord på vores fly, så du er klar til at arbejde fuld tid fra marts 2023. Vi tager selvfølgelig højde for den nødvendige, lovbestemte hviletid. Vi forventer, at du er fleksibel og tilgængelig til flest mulige flyvetimer. Arbejdet er med base i København eller Billund. Løn og dagpenge er ifølge gældende overenskomst.

Ansøgninger

Er du nysgerrig eftir at lære mere om dine naboer i Nordatlanten og komme tæt på færøsk kultur og natur, så er det nu du skal slå til. Er du interesseret trykker du på ”Søg stillingen”. Ansøgningsfristen er den 10. oktober 2022. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Vil du vide mere?

Tag kontakt med Palma Kajsdóttir, kabinechef, tel. +298 220 132 og e-mail: [email protected], eller Elin Sigvardsen, HR chef, tel. +298 213702 og e-mail: [email protected]

SØG STILLINGEN

 

OM OS

Atlantic Airways er Færøernes nationale flyselskab med hovedsæde i Sørvágur. Vi er en international virksomhed med en virksomhedsmentalitet, karakteriseret af vores fokus på sikkerhed, rettidighed og service. Vores primære opgave er at knytte Færøerne tættere til omverdenen og vores øer tættere sammen.

Udløber: 10.10.2022