(DK) Flight Operations Supervisor

Sunclass Airlines, Nordens største charterflyselskab, søger en kollega til vores Flight Support & Engineering afdeling.

Om stillingen 

Som Flight Operations Supervisor assisterer du vores Head of Flight Support & Engineering i det daglige arbejde i et team på i alt 3 personer. Du planlægger vores langruteflyvning og assisterer vores Operations Control Centre med anden flight planning. Du vil være medansvarlig for korrekt opdatering og revision af vores manualer, som vores piloter bruger i deres daglige arbejde, og det inkluderer rutemanual, navigationsdatabaser, samt planning binder og performance manual. Du assisterer flere steder i Flight Operations med data og beregninger, gennem tæt samarbejde med både Chief Pilot, Head of Training og Director Flight Operations, for at understøtte operationelle beslutninger i afdelingen.

Ved opstart af nye ruter eller introduktion af nye fly, assisterer du vores Commercial afdeling med beregninger omkring flyets startvægt, flyvetid og landingsvægt. Du hjælper med manual- og dokumentopdatering for publicering på vores online platform. Der vil være korrespondance med den danske Trafikstyrelsen, Airbus og andre relevante samarbejdspartnere. I forbindelse med Sunclass Airlines’ værdier, samt ambition om at være mere datadrevne og reducere vores CO2 aftryk, er en del af hverdagen bestående af optimering af vores flyveplaner og statiske beregninger på brændstofforbrug.

Du vil være i en afdeling, bestående af både flyvende personale og kontorpersonale, det medvirker at nogle kollegaer en gang imellem vil være ude at flyve. Du forventes at kunne deltage i nogle møder eller konferencer i udlandet i løbet af året.

Hvem søger vi

Vi forventer, at du er specialist med erfaring fra luftfart og har indgående forståelse for flydrift.

Vi ønsker, at du opfylder følgende punkter:

  • Flydende i engelsk, både i skrift og tale
  • Kendskab til airline flight planning og dispatch
  • Kendskab til large aircraft performance calculations

Det er også en fordel, hvis du: 

  • Har erfaring med Vistair, vores dokumentværktøj
  • Har erfaring med RAIDO, vores planlægningssystem
  • Har kendskab til large aircraft weight and balance calculations

Du er en detaljeorienteret og struktureret person, som kan arbejde selvstændigt og proaktivt. Du evner at arbejde på tværs af afdelinger og kulturer, kan holde overblikket, og du kan lide at lave systemer. Det er samtidig naturligt for dig at hjælpe andre og være serviceminded og løsningsorienteret. Digitale værktøjer er en naturlig del af din hverdag, og du evner at navigere i flere forskellige systemer.

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende og udviklende arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at gøre karriere internt i koncernen. Du får en varieret hverdag med fart over feltet, hvor vidensdeling og samarbejde er i højsædet. Du vil indgå i en detaljeorienteret afdeling, som i mange arbejdsopgaver er bindeleddet mellem Commercial, Fleet Office, Operation Control Centre samt Training afdelingen. Du vil indgå i et team med bred viden og vil have mulighed for stor faglig udvikling – dette på et nordisk plan, da vi arbejder på tværs af de nordiske lande for at sikre de bedste uger på året for vores kunder i alle lande. Vi elsker vores arbejde og glæder os til at byde dig velkommen på vores rejse i Nordic Leisure Travel Group og Sunclass Airlines.

Vi tilbyder desuden en række personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning og personalerabat på rejser. Vores kontor er placeret i Københavns Lufthavn Syd i Dragør med gratis parkering og bus lige udenfor døren.

Øvrigt

Stillingen er en fastansættelse og normeret til fuldtid og løn og ansættelsesvilkår i henhold til funktionæroverenskomst. Din arbejdstid vil primært være mandag til fredag i kontortid med mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist: 11 juni. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne snarest muligt.

Kontaktperson: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Flight Support & Engineering, Thomas Jørgensen på [email protected].

Da du vil blive ansat i et luftfartsselskab og derfor skal have adgang til lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Udløber: 11.06.2023