(DK) FlySaver søger en reservation/ticketing specialist

Din Profil
Du har passion for at sammensætte flyrejser med internationale luftfartsselskaber til hele verden både grupper og individuelle rejser.

Kunderne er ”vores familie” og du får mulighed for at arbejde selvstændigt samt tage ansvar og være med til at øge vores portfolio.

Vi søger

En erfaren AMADEUS superbruger gerne med kendskab til SABRE og/eller Galilæo.

Du har sans for detaljer, kan læse regler og videreformidle til dine kunder samt følge op på igangværende sager

Du er ikke bange for ny teknologi og at lære nyt

Vi bruger TravelWire backoffice system. Kendskab hertil er en fordel

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Vi er et mindre team i et internationalt miljø som vægter gode omgivelser og et hyggeligt arbejdsmiljø højt – kontor beliggende centralt i CPH ved Østerport St og den nye METRO.

Stillingen er som udgangspunkt baseret på fuld tid – arbejdstider efter aftale med mulighed for pension og løn efter kvalifikationer.

Har dette vakt din interesse hører vi gerne fra dig på mail: [email protected] vedlagt dit CV og en kort beskrivelse af dig.

Hvem er FlySaver

FlySaver er et B2B IATA bureau som dedikerer høj ekspertice og teknisk service til vores partnere; som er rejsebureauer, foreninger og event bureauer i både Danmark og Sverige. Flybranchen er vores verden og vi deler hver dag ud af vores professionelle viden med det mål, at fremme vores kunders forretning. Vi arbejder med NDC og platform løsninger der optimer salg.

 

Udløber: 09.02.2020