(DK/FO) Atlantic Airways søger freelance kabinepersonale

Som freelance kabinepersonale får du mulighed for at prøve dig i en udfordrende stilling. Du skal som minimum kunne arbejde fuld tid i sommermånederne juni, juli og august 2020.

Du skal bo og kunne passe dit arbejde fra enten Færøerne, København eller Billund og kunne arbejde på skiftende arbejdstider. Din opgave er først og fremmest at sørge for passagerernes sikkerhed. Du er samtidig med til at sætte vores kunder i centrum og vise, at Atlantic Airways er et flyselskab med førsteklasses tjeneste.

Dine egenskaber

Du er ansvarsfuld og serviceminded, du er i stand til og bevidst om at gøre vores kunders rejse så god og behændig som muligt. Du kan arbejde under pres, trives med at arbejde tæt sammen med andre og kan gøre forskel for kunder og kollegaer.

Krav

For at søge stillingen som kabinepersonale skal du:

  • være mindst 21 år gammel
  • have en gymnasieuddannelse
  • kunne dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du kan forstå færøsk
  • have et godt helbred, almindeligt syn, kunne svømme 200 m og kunne helbredsmæssigt godkendt til at få flyvetilladelse
  • have en ren straffeattest

Ansættelse

Der er ansættelsessamtaler i februar 2020, og bliver du ansat, skal du på heldagskursus på Færøerne i uge 10, 11 og 12, inder du starter. Der udbetales ikke løn i forbindelse med kurset. Der er praktik ombord på flyene i april, maj og juni eller efter nærmere aftale.

Arbejdstider og -sted

Når du har taget kurset og bestået kabine-ansættelsesprøven og fået helbredsgodkendelse, skal du efter nærmere aftale være til rådighed til den nødvendige praktik ombord på vores fly, så du er endelig klar til at arbejde fuld tid i juni, juli og august. Der er også mulighed for, at du kan arbejde sidste halvdel af august og dele af september. Du skal være til rådighed fra sidste halvdel af april til først i september 2020. Vi taler naturligvis højde for den nødvendige, lovbestemte hviletid. Vi forventer, at du er fleksibel og til rådighed til flest muligt flyvetimer. Løn og dagpenge ifølge gældende regler.

Vil du vide mere?

Tag kontakt til Palma Kajsdóttir, kabinechef på palma@atlantic.fo eller på tlf. +298 22 01 32 eller Elin Sigvardsen, HR-manager på elin@atlantic.fo eller på tlf. +298 21 37 02.

Ansøgninger

Har du interesse i at søge stillingen som freelance kabinepersonale, skal du sende os en ansøgning sammen med dit CV, billeder, eksamensbeviser og anbefalinger til starv@atlantic.fo. Ansøgningsfristen er den 27. januar 2020.

Om os

Atlantic Airways er Færøernes nationalluftfartsselskab. Der er omkring 200 engagerede, serviceminded ansatte inden for en række forskellige ansættelsesgrupper i selskabet. Vores vigtigste opgave er at binde Færøerne nærmere til omverdenen og at binde øerne sammen og at skabe tryghed. Hos os er sikkerheden i højsædet, og vi ønsker at yde et regelmæssigt, fleksibelt og varieret rutenet med Færøerne som udgangspunkt og med en særdeles god tjeneste.

Læs mere på vores hjemmeside: atlanticairways.com

Udløber: 27.01.2020