(DK) General Manager, Scandic Regina

VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Regina i Herning. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og er god til at lede og dele din viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du sætter overliggeren højt og altid går forrest, holder hovedet koldt og kan skære igennem, når det gælder. Du har aldrig nok i dig selv og er til inspiration for alle andre, du arbejder sammen med. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Hvem er du

 • Du har solid hotel- og ledelseserfaring og er parat til at yde en ekstra indsats for at drive og udvikle hotellet sammen med de respektive teams
 • Du har indgående kendskab og erfaring med salg, revenue management og F&B
 • Du er vant til at arbejde analytisk med resultatopfølgning og anvendelse af økonomiske systemer
 • Du ser det som en spændende udfordring at iværksætte lokale forandringsprocesser samtidig med, at du med moderne ledelsesværktøjer og sparring fra koncernens kvalificerede direktørnetværk sikrer en optimal drift
 • Du er en værdsat og visionær leder, der ved, hvordan man motiverer og inspirerer teams til at yde deres bedste for at servicere hotellets gæster
 • Koncernsproget er engelsk, og engelskkundskaber i skrift og tale forudsættes

Vi tilbyder

 • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
 • At du bliver direktør for vores dejlige hotel i Herning, som år efter år har taget førstepræmien for bedste hotel til service blandt vore danske hoteller
 • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier “be caring”, “be you”, “be a pro” og “be bold”
 • Faglig og personlig udvikling
 • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
 • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring

Vi inviterer løbende til samtaler. Skynd dig at sende din ansøgning – vi glæder os så meget til at høre fra dig.

ANSØG HER 

Jesper Buus, Director – Scandic Hotels Denmark West
+45 2368 0483

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic flere gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion og netop har modtaget Momondos Bæredygtighedspris. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden, vores omgivelser og alle vores gæster.

Scandic Hotels 

Vi tror på dig

Hos Scandic får du plads til at være dig selv. Vi hylder nemlig forskellighed og har omtanke for den enkelte. Derfor har vi fokus på dig som person og alt det, som gi’r dig energi og lyst til at gøre en forskel.

Vi ved, at du brænder for det, du gør. Derfor lytter vi til dig og sætter pris på din mening, når du har noget på hjerte. For når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle os andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen, og på alle vores gæster.

Vi kommer fra hele verden, men taler alligevel samme sprog. Omtanke er omdrejningspunkt for alt, hvad vi si’r og gør. Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud livet – både privat og på arbejdet.

Vi ved, at vi gør hinanden gode. Og vi ved, at du bidrager med noget særligt. Vi tror på dig.

Uanset hvad din baggrund er, om du skal til at starte din karriere eller har masser af erfaring, om du har en lang videregående uddannelse eller en praktisk erhvervsuddannelse, har vi sikkert en stilling, der passer til dig.

Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion 2019

Vi kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere med hele 115 forskellige nationaliteter. Men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold. Vores arbejdsglæde lyser nemlig tit ud af os – ikke mindst i forbindelse med, at vi er blevet kåret som ‘Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’, for andet år i træk.

Glæden bliver heller ikke mindre af, at vi samtidigt har fået en smuk 2. plads på listen over Danmarks bedste store arbejdspladser. Det er to kæmpe anerkendelser, som vi er meget stolte af at modtage. Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er nemlig essentielle dele af vores kultur.

Facts

Med 280 hoteller og mere end 10.000 nysgerrige medarbejdere i seks lande arbejder vi i Scandic med en bærende mission ”to create great hotel experiences for the many people”. Denne mission er sammen med vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur.

Scandic har i dag 28 hoteller i Danmark og er i rivende udvikling på det danske marked.

Hoteller på vej:

· Scandic Nørreport, København, med 100 værelser, åbner 1. juni 2022

· Scandic Spectrum, København, med 632 værelser, åbner 23. juni 2022

· Scandic Aarhus Havn, med 350 værelser, åbner i 2026

I forbindelse med vores massive vækst regner vi med at etablere omkring 300 nye danske arbejdspladser til de i forvejen 1400, der er hos Scandic i Danmark i dag. Velkommen med din ansøgning. Vi tror på dig.

 

 

Udløber: 20.07.2022