(DK) Jysk Rejsebureau søger rejsekonsulent til vores gruppeafdeling

Slår du kolbøtter af begejstring over lufthavnskoder og layovers? Får du en sitren i kroppen over at skræddersy og koordinere den næste drømmerejse for en større gruppe rejsende? Så skynd dig at læse videre fordi måske dit næste job er beskrevet lige her….

Hos Jysk Rejsebureau oplever vi, at rejselysten og længslen efter at komme ud og mærke verden er stor blandt grupperejsende og derfor har vi brug for et par ekstra erfarne rejsekonsulenthænder, der kan hjælpe med at skræddersy unikke grupperejser.

Vi drømmer om, at vores nye kollega, som selvfølgelig har brancheerfaring og allerhelst fra en gruppeafdeling, er en inspirerende, fagligt stærk og energisk rejsekonsulent, som kan bevare overblikket over fly-bookinger, hotelreservationer, udflugter, forsikringer og alle de andre elementer, som udgør en mindeværdig rejse.

Hvorfor vil du gerne arbejde sammen med os?

Vi tilbyder en unik salgsstilling, som kombinerer det bedste af tre verdener: rejser, salg og kundeservice. Du har sikkert en drøm om at fortsætte din karriere i rejsebranchen på en arbejdsplads, hvor din dagligdag består af masser af kundekontakt, research af de fedeste destinationer og salg af de mest kreative rejser og nu behøver du ikke lede længere, vi er lige her!

Du referer i dagligdagen til teamlederen for gruppeafdelingen, som har en coachende, motiverende og individuel mentor-tilgang til dig for at sikre, at du bliver en succes i dit nye job. Du bliver en del af en afdeling med 6 andre grupperejsekonsulenter – nogle med et par års erfaring og nogle “gamle rejserotter” med rigtigt mange års erfaring. Men udover din egen afdeling får du over 55 nye kollegaer, der ligesom dig selv ELSKER at rejse… og snakke om rejser… og drømme om rejser….og som planlægger næste rejse, mens de allerede er ude og rejse…You get the picture 🙂

Hvis vi skal starte vores fælles eventyr sammen, kan du garanteret sige “ja” til nedenstående:

 • Du har omfattende rejseerfaring – enten fra Europa eller oversøisk.
 • Du har et par års erfaring med at arbejde i et rejsebureau.
 • Du bestræber dig altid på at overgå kundens forventninger både i forhold til din kommunikation, sammensætning af rejser, aktiviteter, tilbud og destinationsviden.
 • Du er resultatdrevet og trives i “sælgerrollen” – også omkring opsøgende salg.
 • Du er en holdspiller, der er fleksibel og villig til at træde til og give dine kollegaer en hånd, når det er nødvendigt.

Det praktiske:

 • Du skal regne med et par måneders oplæring i vores fly-,booking-, og leverandørsystemer før du er er helt flyvende i jobbet.
 • Erfaring fra rejsebranchen er et must og du skal have lyst til at sælge og have dialog med kunderne – desuden ser vi gerne, at du har GDS- erfaring.

Du får:

 • En arbejdsplads, hvor vi værner om vores dynamiske og eventyrlystne virksomhedskultur. Her er højt til loftet (dog ikke fysisk, da vi holder til i et gammelt pakhus i indre Aarhus), masser af grin og den næste rejse er altid på tegnebrættet.
 • Kollegaer, der ligesom dig selv, brænder for at opleve verden og dele deres viden.
 • Du får hele verden som din kreative arbejdsplads, når du sammensætter rejser.
 • Mulighed for at skabe fantastiske kollegiale relationer, da vi har et velfungerende og aktivt aktivitetsudvalg.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: d. 17. juni 2021. Tiltrædelse: snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Sand Pedersen på tlf. 86 20 77 27.

Log ind og ansøg

 

Udløber: 17.06.2021