(DK) Medarbejder i Maintenance Control Center

Nu tilbyder Star Air muligheden for at blive en del af et team på 7 mand i Star Airs nyoprettet MCC-afdeling. Vi søger en fleksibel medarbejder, som er klar på udfordringer.

Star Air opererer pt. 12 Boeing 767 fragtfly med operationel base i Køln lufthavn for UPS, samt 3 Boeing 767 fragtfly med operationel base i Leipzig lufthavn for DHL. Vi har over 25 års erfaring med at transportere luftfragt i Europa hovedsageligt for United Parcel Service (UPS). Inden for de seneste år har vi udvidet vores portefølje med samarbejdet med DHL. Vi forventer at fortsætte med at udvide vores fly flåde over de næste år.

Vores administrative base er i Københavns Lufthavn Syd men vi flytter til en lokation i Nordsjælland i løbet af året.

Vores kunder har store forventninger til en pålidelig drift og et højt serviceniveau, og vi bestræber os på, at vores kunder oplever Star Air som en professionel og kompetent virksomhed, der leverer til tiden uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Dette er direkte afspejlet i vores vedligehold af fly flåden, hvor vi i den daglige drift gør brug af egne erfarne teknikere i Køln (line), og en 3. part 145 organisation i Leipzig (line). Vores store vedligeholdelsescheck (base) bliver udført i Shannon i samarbejde med vores mangeårige samarbejdspartner AAG.

Vi søger en frisk og kompetent medarbejder til MCC-afdelingen, til at varetage den stigende mængde af opgaver i den daglige drift og samtidig være binde ledet mellem alle administrative afdelinger i Danmark, vores 2 vedligeholdelses baser i Köln, Leipzig og vores linestationer, samt vores kunder UPS (Köln) og DHL (Leipzig). Du skal indgå i vores team på 7, hvor du sammen med det øvrige team, skal være tovholder og have det store overblik over det daglige vedligehold af Star Airs flåde døgnet rundt.

Star Air tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og store frihedsgrader. Vi har fokus på både faglig og personlig udvikling. Gode personaleforhold, med en god og uformel omgangstone, hvor alle bidrager til løsninger af de daglige opgaver på tværs af afdelingerne. Du vil være en del af løbende tilpasning af vores procedurer. Vi tilstræber, at vi finder forbedringer løbende gennem dialog både internt i MCC-afdelingen men også mellem de forskellige afdelinger.

Jobbet som medarbejder i MCC-afdelingen:

 • Du bliver en del af et team på 7, med en daglig leder og 6 medarbejdere på skiftehold.
 • Du skal være klar til at gå på 3 holds skift, da MCC-afdelingen skal være bemandet 24/7/365.
 • Stillingen vil være med fast base på hovedkontoret i København og senere Nordsjælland.
 • I dit daglige arbejde, vil du blive en central del af den daglige drift.
 • Du vil blive knudepunkt for alt kommunikation vedrørende vedligehold mindre end A-check

Dig som kollega:

 • Du behersker Dansk og Engelsk på højt niveau i skrift og tale.
 • Du skal have eller have haft et AML B1 certifikat på én commercial fly type, gerne med B767/CF6 B1/B2.
 • Du har en teknisk baggrund, gerne med erfaring både med fejlsøgning og ETOPS.
 • Det er en nødvendighed at du er udadvendt, fleksible, kritisk i forhold til dine arbejdsopgaver, og er klar på nye udfordringer, da du kommer til at have kontakt med alle i Star Air organisationen.
 • Relevante IT-værktøjer så som Microsoft Office og diverse cloud-løsninger er vante for dig. Ligeledes er det en fordel at have flair for IT generelt, da du blandt andet vil arbejde meget i vores vedligeholdelsessystem CAMP.
  Selvom du trives med at arbejde på tværs af afdelingerne, skal du også evne at arbejde selvstændigt, da du ofte vil være alene om opgaven som medarbejder i MCC.

Ansøg på vores job portal her: http://starair.recruitee.com/o/medarbejder-til-maintenance-control-center senest 13. juni 2022. Vi afholder samtaler løbende i perioden. Forventet startdato 1. august 2022.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan ske til Manager MCC Carsten Petersen på [email protected] med reference til stillingen som ”Medarbejder til MCC-afdelingen” i emnefeltet.

Udløber: 13.06.2022