(DK) Naviair i Kastrup søger en specialist på fuld tid til vores serviceområde AIS-produktion

Vi har ansvaret for at sikre driften af AIS-produktionen samt udvikle og implementere kvalitetssikring af AIM-området (Aeronautical Information Management). Produktionen omfatter bl.a. produktion af AIP´er for Danmark, Grønland og Færøerne samt VFG (Visual Flight Guide) for Danmark.

Du har en baggrund indenfor luftfart, f.eks. pilot, AFIS operatør eller anden lignende baggrund, der har givet dig et godt kendskab til ATS, luftrum og luftfart generelt. Vi ser det som en stor fordel, hvis du har flair for og interesse i IT, kendskab til EAD, ICAO Annex 15 og ICAO DOC 10066.

Dine arbejdsopgaver bliver

  • Koordinering og sparring med interessenter vedrørende bestilling af ændring til produkterne AIP´er og VFG
  • Klargøring af arbejdsopgaver til kolleger, herunder at sikre fremdrift i vores 4 ugers arbejdscyklus (AIRAC)
  • Produktion af AIP’erne for Danmark, Grønland og Færøerne samt VFG DK
  • Vedligeholdelse af databaser
  • Deltagelse i udvikling af nye arbejdsmetoder
  • Kontakt med eksterne samarbejdspartnere som f.eks. lufthavne i Danmark, Grønland og Trafikstyrelsen og brugere i forbindelse med AIS
  • Opdatering af AIM’s hjemmeside
  • Udsendelse af nyhedsbreve
  • At tjekke kollegers arbejde

Vi arbejder på nuværende tidspunkt primært i EAD og Adobe Framemaker, men forventer i løbet at et til to år at overgå til nyt system.

Om dig
Som person er du selvkørende og arbejder systematisk og struktureret, med øje for detaljen. Du er god til at overholde deadlines og færdiggøre opgaver samtidig med, at du har sans for at sikre meget høj kvalitet i arbejdet, på trods af, at du har mange bolde i luften.

Du kan fastholde overblik og prioritere opgaver når planlagt arbejde må ændres eller afbrydes, pga. hastende pludseligt opståede ad hoc-opgaver.

Du kan forstå vigtigheden af, at alt dit arbejde kontrolleres af din kollega, samtidig med at du skal checke din kollegas arbejde.

Du er god til at skabe relationer både internt og eksternt, og du kommunikerer godt på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi sørger for din uddannelse og oplæring – primært ved sidemandsoplæring.

Vi tilbyder
Du får chancen for at være med til at udvikle nye serviceområder i Naviair indenfor AIS-produktion. Du vil være med til at vedligeholde et kvalitetsprodukt til gavn for luftfartens brugere i hele verden, og du vil være med til at repræsentere Naviair nationalt og internationalt inden for AIM.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængigt af din baggrund bliver du ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale i staten. Lønnen fastsættes på et niveau, der afhænger af erfaringer og kvalifikationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” (NATO SECRET).

Ansøgning og samtaler
Har du spørgsmål, er du velkommen til at chef AIM Gitte Sewell på telefon +45 2077 7561 eller e-mail: [email protected].

Klik på Ansøg og send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 6. december 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 49/50.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

 

Naviair leverer sikker og effektiv trafikstyring til luftfarten. Helt konkret betyder det, at det er Naviair, der sørger for, at lede fly sikkert og uden forsinkelser gennem dansk luftrum.

Naviair er en selvstændig offentlig virksomhed (SOV). Vi er ca. 600 medarbejdere fordelt i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Hjemmeside: www.naviair.dk

 

Udløber: 06.12.2021