(DK) Nyhedsjournalist til Danmarks førende rejse- og luftfartsmedier

Vi har travlt hos Travelmedia Nordic, hvilket ikke er blevet mindre under coronakrisen, hvor nyhedsforbruget i rejse- og luftfartsbranchen er steget ganske betydeligt.

Derfor søger vi en nyhedsjournalist – fuldtid eller deltid – der kan arbejde selvstændigt og indgå i vores team af journalister, der skriver branchenyheder om rejser og luftfart til CHECK-IN.DK og STANDBY.DK.

Jobbet
Som udgangspunkt har du en hjemmearbejdsplads, da vores virksomhed er opbygget som et virtuelt arbejdsfællesskab. Vi samarbejder – hver for sig.

Vi skriver om, alt hvad der rører sig i rejse- og luftfartsbranchen i Danmark og Skandinavien, og så dækker vi naturligvis også de vigtigste internationale begivenheder.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, og du kan i store træk selv planlægge din hverdag. Vi holder redaktionsmøde hver morgen via Microsoft Teams.

På en typisk arbejdsdag forventer vi, at du skriver tre til fire citathistorier samt en egenproduceret historie.

Om dig
Vi søger en journalist, der først og fremmest har kendskab til arbejdet med erhvervsjournalistik, og så vil det absolut være en fordel, hvis du har viden om og interesse for rejser og luftfart.

Det er et krav, at du dokumenteret erfaring i at arbejde med aktuel nyhedsformidling på digitale medier.

Vi forventer herudover, at du arbejder disciplineret og struktureret og vil være i stand til at overholde aftalte deadlines.

Yderligere oplysninger
Send din ansøgning snarest muligt. Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende redaktør Ole Kirchert Christensen på tlf. +45 51 25 15 20 eller e-mail [email protected].

 

Travelmedia Nordic ApS driver Danmarks største medieunivers om luftfart, rejser og turisme og er samtidig den førende uafhængige formidler af nyheder til rejse- og luftfartsbranchen i Skandinavien. Virksomheden står bag to digitale branchemedier; CHECK-IN.DK og STANDBY.DK, der hver måned registrerer omkring 600.000 besøg og leverer op imod en million sidevisninger.

Virksomheden er arrangør af den årlige Danish Travel Awards, der siden 1996 har hædret de bedste aktører i rejse-, hotel- og turistbranchen i Danmark.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmeside.

 

Udløber: 26.04.2021