(DK) Office Manager til operationel afdeling i Copenhagen AirTaxi A/S

  • Har du erfaring med operationel planlægning, uddannelse og administrative processer?
  • Trives du med at være omdrejningspunkt og samtidig bidrage til fællesskabet?
  • Vil du være en vigtig del af en dynamisk virksomhed, der vil være førende på alle områder inden for luftfart?

Så kom til Copenhagen AirTaxi® A/S og hjælp os med at sikre, at vores administrative processer gennemføres, overholdes og forbedres.

Operationel planlægning og administration med fokus på optimering, kvalitet og teamwork

Som administrativ medarbejder i Copenhagen AirTaxi bliver du en del af et engagereret team i vores operationelle afdeling, som varetager vores pilotuddannelse, taxaflyvning, ruteflyvning og administration.

Copenhagen AirTaxi: En markant aktør i dansk luftfart i rivende udvikling

I Copenhagen AirTaxi har vi store ambitioner inden for Generel Aviation, CRJ 200/900 og Boeing 737 operation. Vi har i mere end 60 år beskæftiget os med taxaflyvning, ruteflyvning og uddannelse af piloter. Vi opererer mere end 20 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 40 fly og helikoptere i vedligeholdelse i vores vedligeholdelsesafdeling.

Vi er drevet af stærke værdier, en fremadstræbende kultur og kvalitet i alt, hvad vi laver.

En nøglerolle som administrativt omdrejningspunkt

Du kommer til at arbejde i vores operationelle afdeling i Roskilde Lufthavn, med både egne

ansvarsområder og fælles opgaver i teamet der håndterer vores pilotuddannelse og vores kommercielle flyvninger. Du vil være omdrejningspunktet for den daglige operation og vil ligeledes skulle indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige teams indenfor CAMO og maintenance.

Nogle af dine vigtigste opgaver vil være:

  • Planlægning af piloter, skoleflyvning og teoriundervisning
  • Planlægning og salg af flyvning herunder kundekontakt
  • Daglig kontakt med elever og opfølgning
  • Styring/optimering af vores ruteflyvning til Anholt og Læsø
  • Administrativ hjælp til HT og Accountable manager
  • Fakturering af flyvning
  • Andre administrative opgaver

En stærk profil

Du er en engageret og struktureret person med forudgående erfaring fra en stilling, hvor du har drevet den praktiske styring af administrative processer og arbejdsopgaver. Igennem dine tidligere stillinger har du opbygget stærke egenskaber og kompetencer indenfor planlægning og koordinering af flyvning eller tilsvarende transport eller logistikvirksomhed. Du har ligeledes god forståelse af eller praktisk erfaring med uddannelsesadministration, og trives med at styre planlægningen af lektioner, lærere og elever.

Du arbejder hjemmevant med standard it-systemer og generelt it-flair på brugerniveau, og trives i en rolle hvor du holder overblikket og har styr på detaljerne. Du har et naturligt højt energiniveau, trives med at have travlt og er dygtig til at jonglere flere samtidige opgaver, som du med succes fører helt til dørs.

Du er ansvarsbevidst, tager ejerskab og sætter en ære i selvstændigt at varetage dine opgaver. Du er troværdig, har høj integritet og personligt overskud, også når der er travlt. Du har godt humør, er dygtig til at samarbejde og bidrager til at vi som hold er en succes.

Du er robust, loyal samt selvstartende og -motiverende og trives med en uformel omgangstone og en kultur, der er funderet i gensidig respekt samt frihed under ansvar.

Interesseret?

Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at kontakte Jimmy Arly Larsen på tlf. 46191114. Du kan også læse mere om os på www.aircat.dk

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV til [email protected]. Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Udløber: 02.06.2022