(DK) Quality/Compliance Monitoring Manager (QM/CMM)

Vi søger en Quality/Compliance Monitoring Manager inden for Aviation. Som QM/CMM hos North Flying har du en ansvarsfuld stilling, hvor dine primære opgaver er direkte ansvar for auditering og rapportering, intern som ekstern af Part-M, Part-145, ATO og Part-OPS.

Vi forventer
At du har erfaring inden for tilsvarende funktion/management vil være en fordel. Du har en baggrund som flytekniker og/eller pilot. Ligeledes vil tidligere praktisk og administrativt arbejde samt godt kendskab til kvalitetsstyring og sikkerhedssystemer være en fordel. Vi forventer, at du er imødekommende og positiv af natur og går til opgaverne med ansvarsfølelse og godt humør.

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling med et stort ansvar i en spændende virksomhed med tæt kontakt til friske kollegaer. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til humor. Vi har dedikerede medarbejdere og arbejder i høj grad med frihed under ansvar. Løn efter kvalifikationer.

Hvis du finder stillingen interessant og mener at have relevant erfaring og relevante kvalifikationer, så send os venligst en ansøgning til [email protected] att. Winston Rose.

Tiltrædelse hurtigst mulig.

Om North Flying A/S
North Flying er et af Nordens mest dedikerede taxifly-selskaber og har store aktiviteter indenfor taxiflyvning, ambulanceflyvning, fragtflyvning og flyvedligehold. Vi opererer en flåde af jet- og turboprop-fly og har i mange år sat en ære i at servicere rejsende, hvor tid og effektivitet er et afgørende parameter.

Som et luftfartsselskab er sikkerheden vores førsteprioritet, og vi er stolte af at kunne kombinere de høje sikkerhedsstandarder med kvalitet, fleksibilitet og et højt serviceniveau på vores taxaflyvninger.

North Flying har et erfarent og engageret team af omkring 50 ansatte på basen i Aalborg. Vi er et dansk firma, hvor der lægges vægt på danske værdier, miljø og arbejdsvilkår

Udløber: 19.11.2019