(DK) Rejsespecialist til Danmarks bedste ferierejsebureau

Elsker du at opleve verden, og brænder du for at sælge skræddersyede rejser? Så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i en af vores butikker i København, Aarhus, Vejle eller Lyngby.

I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om. Som Danmarks bedste ferierejsebureau har vi travlt med at imødekomme alle de rejseønsker, vi får fra kunder, og derfor har vi brug for nye kollegaer.

Du bliver en del af et engageret team og en arbejdsplads i en rivende positiv udvikling. Og med dit smittende engagement, humør og energi kan du være med til at bidrage til den gode udvikling og de høje ambitioner – vi elsker nemlig at sælge rejser, og vi vil være de bedste til det, vi gør!

Om jobbet

Som rejsespecialist er din primære opgave at rådgive, vejlede og inspirere kunderne til den rigtige rejse for dem. Derfor er det vigtigt, at du har egen erfaring med egne rejser til vores primære fokusområder og brænder for at sælge rejser. Og så skal du trives i en rolle, hvor det at afdække, forstå og imødekomme kundens behov og ønsker er en vigtig del.

Vi er specialist i kør-selv rejser i USA, Canada, Australien, New Zealand, Sydafrika og Europa, og du vil derfor primært sælge individuelt pakkede rejser. Du vil komme til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon eller online møde, udarbejde inspirerende tilbud og efterfølgende opfølgning.

Derudover kan du forvente, at du med tiden skal være med til at afholde rejseforedrag, ligesom studieture til vores fokusområder er en naturlig del af vores løbende kompetenceudvikling. Stillingen er på fuldtid.

Se video: Rejsespecialist hos FDM

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser. Du har derfor gennem dine egne rejseerfaringer og research en omfattende viden om forskellige rejsemål – gerne indenfor vores primære fokusområder.

Vi forventer desuden, at du:

  • har erfaring med at sælge
  • motiveres af at nå salgsmål
  • er en god købmand, der selv i travle perioder yder en god service med et smil
  • tager initiativ, har et stort drive og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • arbejder både selvstændigt og bidrager til teamets resultater og udvikling
  • har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer
  • formulerer dig sikkert på dansk i både skrift og tale

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance, hvilket betyder, at vi alle er fokuserede på at levere resultater.

Som arbejdsplads vægter vi trivsel og fleksibilitet højt, og vi måler og følger op på trivslen flere gange om året for at sikre de bedst mulige rammer for dit arbejdsliv. Vores målsætning er, at du har spændende og udviklende opgaver, som udføres i et godt samarbejde med kollegaer og leder, og at du oplever en fornuftig balance ift. dit privatliv.

Lønpakken indeholder ud over en grundløn efter kvalifikationer desuden en attraktiv bonusmodel, pensionsordning samt sundhedsforsikring. Du kan desuden se frem til 6 ugers ferie/feriefri, ligesom du vil have fri med løn grundlovsdag samt 24. og 31. december. Barslende medarbejdere har desuden 22 uger med fuld løn ifm. barsel, så du som medarbejder er økonomisk ligestillet, hvad end du skal være far eller mor.

Læs mere: Sådan er FDM som arbejdsplads

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte

Butikschef Lyngby: Christina Dalby Israelsen: Tlf. 45 27 01 17 / Email: [email protected]
Butikschef Vejle: Kenneth Højgaard Klausen: Tlf. 45 27 01 36 / Email: [email protected]
Butikschef Aarhus: Anne Pedersen: Tlf. 45 27 07 03 / Email: [email protected]

Bemærk: Din ansøgning skal indeholde et rejse-CV over de lande, som du har besøgt og hvornår.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den digitale ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse 1. oktober 2024.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

ANSØG HER

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke på fdm-travel.dk.

Læs mere om job, ansættelsesproces og arbejdsliv i FDM travel: https://www.fdm-travel.dk/job-og-arbejdsliv-i-fdm-travel

Udløber: 06.07.2024