(DK) Sælger med erfaring fra flybranchen søges

Har du sans for kundekontakt, næse for forhandling og erfaring fra flybranchen, så er du måske den sælger, vi søger til at udvide vores team!                                                     

Jobbeskrivelse:

Hos European Aircraft Sales handler vi med nye og brugte privatfly, og salgsprocessen er i meget høj grad præget af personlig kundekontakt og skræddersyede løsninger. Jobbet som sælger skal derfor besættes af en velorganiseret medarbejder med flair for kommunikation og kundehåndtering.

Du vil indgå i et lille men stærkt team, og du kommer til at tage ejerskab over individuelle salgsprocesser, fra den første kontakt med kunden, til salget er gennemført med underskrevet kontrakt og levering af flyet.

Vi tilbyder:

European Aircraft Sales er en arbejdsplads med forankring i en verdensomspændende branche, og vi værdsætter et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor samarbejde og god stemning er i højsædet. Vi dyrker en flad organisationsstruktur med frihed under ansvar, hvor vi arbejder tæt sammen og spiller op til hinandens styrker. Stillingen er på fuld tid, og der må forventes rejseaktivitet, og som medarbejder får du gode vilkår og løn efter aftale.

Vi lægger vægt på:

  • Erfaring fra flybranchen er nødvendigt – vores branche er meget specialiseret og vores kunder kræver ekspertise, så en vis erfaring med flyvning er nødvendig. Teknisk baggrund (f.eks. en uddannelse og erfaring som flymekaniker), privat eller kommerciel pilotuddannelse, erfaring fra lufthavnsarbejde e.l. vil være et stort plus på dit CV.
  • Erfaring med kontrakter og forhandlinger, direkte salgsarbejde og kundehåndtering.
  • Sprogkundskaber – engelsk på professionelt niveau er altafgørende, da vi handler med kunder over hele verden, og et andet fremmedsprog som tysk eller hollandsk er en stor fordel.

Om os:

European Aircraft Sales handler med privatfly på global basis. Vores kunder er krævende og detaljeorienterede, så vores service skal altid være i top. Vores team består af Bjarne Jorsal og Katja Nielsen, som ejer virksomheden, sælger Morten Raahauge og marketingmedarbejder Jakob Lyngbo – vi sidder sammen i Hans Christian Andersen Airport i Beldringe nord for Odense, og du vil få din daglige gang på kontoret hos os.

Kontakt og ansøgning:

Send din ansøgning og dit CV til [email protected] senest d. 31.01.2022. Vi forventer at holde samtaler i begyndelsen af februar og at ansættelsen begynder 1. april eller hurtigst muligt derefter.

Udløber: 31.01.2022