(DK) Sælger med teknisk indsigt

Brænder du for at sælge ”first class” produkter og ydelser? Vil du være med til at sikre, den høje kvalitet fortsætter? Og vil du være med til at sætte SUN-AIR Technic på landkortet, så er det dig, vi mangler som vores nye sælger.  

Som sælger skal du primært varetage salg af flyreservedele samt salg af vores kernekompetencer på tværs af hele SUN-AIR Technic, som har lokationer i både Billund, Sindal og Thisted.

Dit job vil desuden bestå af følgende arbejdsopgaver:

  • Afgive tilbud og oprette salgsordrer
  • Plukke og pakke ordrer
  • Projektstyrring af større kernekompetence opgaver
  • Opretholdelse samt pleje af kunderelationer
  • Ordrefakturering
  • “Projekt”-salg vedrørende ukurante lagerpartier
  • Diverse ad hoc-opgaver

Din base bliver i Billund, men stillingen kan også varetages delvist fra en anden lokation. Rejseaktivitet i både ind- og udland må påregnes.

Vi forventer

ikke, du har branchekendskab, men det vil være en fordel. Som person er du ansvarsbevidst og meget omhyggelig med dine opgaver, selvom du har flere opgaver i gang samtidig.

Du har stor interesse for salg samt god kundepleje. Tidligere erfaring med salg af reservedele samt en teknisk baggrund vil også være en fordel, men ikke et krav.

Jobbet lægger op til, at du selv prioriterer, præger og planlægger din hverdag og de opgaver, der knytter sig denne. Det forventes, at du er engageret, fleksibel og motiveret til at gøre en forskel.

Det er vigtigt, at du forstår samspillet og værdien af at kunne arbejde både selvstændigt og i et team, hvorfor du skal besidde en høj fleksibilitet. Du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau samt have et godt kendskab til Microsoft Office-pakken.

Vi tilbyder

en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en dynamisk familieejet virksomhed. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer.  

Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode kolleger i et mindre team. 

Hos SUN-AIR Technic får du en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår og fine kontorfaciliteter samt kantineordning og et godt kulturudvalg, der arrangerer spændende personaleevents.

Du tilbydes desuden:

  • Pension, sundhedsforsikring og arbejdsuniform, som en del af pakken, der venter på dig
  • Løn efter kvalifikationer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at kunne byde dig velkommen om bord hos SUN-AIR Technic. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

For mere info om SUN-AIR Technic besøg vores hjemmeside sunairtechnic.com

Ansøgningsfrist: 01-12-2019
Tiltrædelse: Start hurtigst muligt

Søg stillingen

Kontaktpersoner
Ole Sigtenbjerggaard 
COO SUN-AIR Technic
+45 2199 3506
 

SUN-AIR of Scandinavia A/S har hovedkontor i Billund. Herfra styres virksomhedens forretningsområder, som i dag dækker over flere områder: ruteflyvning, charterflyvning, værksteder og reservedelssalg samt internationalt flysalg og leasing. Med sin base i Jylland flyver SUN-AIR alle sine ruteflyvninger som franchisepartner med British Airways fra Billund og Aarhus samt fra Friedrichshafen og Bremen til en række destinationer i Europa. Rutenettet er primært tilpasset forretningssegmentets ønsker om direkte forbindelser og mulighed for at komme ud og hjem samme dag.  SUN-AIR Technic med flyværksteder og reservedelssalg har afdelinger i Billund, Aarhus, Thisted og Sindal. Charterflyvning foregår under brandet JoinJet, der som SUN-AIR har base i Billund. JoinJet arrangerer individuelle flyvninger for eks. VIPs, virksomheder, bands, sportsklubber og ambulanceflyvning på verdensplan. SUN-AIR Aviation Group beskæftiger 230 medarbejdere. 

Hjemmeside: http://www.sun-air.dk/

Udløber: 01.12.2019