(DK) Synes du luftfart og projektledelse er spændende?

Er du nysgerrig på luftfart? Kan du lide at sætte dig ind i faglige problemstillinger? Trives du med at strukturere komplekse opgaver? Så er du måske vores nye projektleder i Trafikstyrelsens afdeling for luftfart! 

Trafikstyrelsens afdeling for luftfart søger en generalist med interesse for luftfart.

Vi arbejder med regulering af luftfarten og samspillet mellem branchens mange aktører. Vores regulering er forankret i EU-ret og anden international lovgivning, og skal afbalancere luftfartsbranchens udviklingsmuligheder og samfundsmæssige behov i forhold til flyvesikkerhed. Luftfartsbranchen er i disse år kendetegnet ved, at der løbende kommer nye forretningsmodeller, at markederne ændrer sig, og at nogle aktører vokser og andre forsvinder. Det er derfor afgørende, at vi arbejder helhedsorienteret og i fællesskab med vores mange samarbejdspartnere, således at vi i alle faser af vores arbejde sikrer en sammenhæng i vores tiltag.

Du vil blive en del af et team på 15 medarbejdere, der er ansvarlig for styrelsens arbejde med luftrumsinfrastruktur. Teamet arbejder både med de overordnede rammer og regler for så forskelligartede områder som lufttrafiktjenester, luftrumsstruktur, flyvemeteorologi og anden infrastruktur samt tilsyn og godkendelse indenfor disse områder.

EU har udgivet regler om digital informationsstyring af luftfartsdata, og du vil skulle være styrelsens projektleder på en række projekter indenfor området.

Konkret forventer vi, at dine første opgaver vil være

  • at udarbejde en national strategi for oprettelse af en digital terræn- og hindringsdatabase for luftfart
  • at strukturere en kortlægning af eksisterende datakilder
  • at gennemføre en analyse af behovet for supplerende regler på området
  • at etablere de nødvendige processer for håndtering af luftfartsdata i Trafikstyrelsen

Der vil være mulighed for at forme din opgaveportefølje i fremtiden afhængig af kompetencer og erfaringer, f.eks. ved at bidrage med projektledelse i forbindelse med andre projekter i afdelingen.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som cand.scient.pol, cand.adm. eller lignende, eller en anden type videregående uddannelse. Hvis du kender luftfartsområdet på forhånd, er det godt, hvis du ikke gør, er det ikke et problem. Det vigtigste er nysgerrighed, gå-på-mod og lyst til at kaste dig ud i faglige udfordringer.

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet som fuldmægtig. Stillingen er til besættelse 1. september 2022.

Trafikstyrelsen – hvem er vi… 
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er regulering, godkendelse og tilsyn. Styrelsen er beliggende i det centrale København tæt ved Dybbølsbro station.

Vi har mange forskellige fagligheder og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Trafikstyrelsen ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk

Interesseret? 
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Patrick Alexander Liebgott på telefon 4178 0353.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen. Der vil eventuelt blive anvendt tests i rekrutteringsforløbet.

Se her! 
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest søndag d. 3. juli 2022. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, og senest i løbet af uge 27 og uge 28.

 

Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Vi har ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, og vores kerneområder er tilsyn og regulering af transportområderne. Vi har en bred opgaveportefølje, der er placeret mellem det politiske niveau og branchernes virksomheder.

I styrelsen er vi mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Vi sætter pris på høj faglig kvalitet, vidensdeling og et godt kollegaskab. Vi lægger samtidig vægt på at sikre en arbejdsdag, der giver plads til fritid og familieliv.

Udløber: 03.07.2022