(DK) Vil du arbejde med flyveprocedurer?

Er du ingeniør? Har du interesse for luftfart? Og trives du i en afvekslende hverdag med komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i Trafikstyrelsens afdeling for luftfart! 

Trafikstyrelsens afdeling for luftfart søger en ingeniør med interesse for luftfart til at arbejde med godkendelser af instrumentflyveprocedurer (PANS-OPS).

Vi arbejder med regulering af luftfarten og samspillet mellem branchens mange aktører. Vores regulering er forankret i EU-ret og anden internatio-nal lovgivning, og skal afbalancere luftfartsbranchens udviklingsmuligheder og samfundsmæssige behov i forhold til flyvesikkerhed. Luftfartsbranchen er i disse år kendetegnet ved, at der løbende kommer nye forretningsmodeller, at markederne ændrer sig, og at nogle aktører vokser og andre forsvinder. Det er derfor afgørende, at vi arbejder helhedsorienteret og i fællesskab med vores mange samarbejdspartnere, således at vi i alle faser af vores arbejde sikrer en sammenhæng i vores tiltag.

Du vil blive en del af et team på 15 medarbejdere, der er ansvarlig for styrelsens arbejde med luftfartstjenester – både de overordnede rammer og regler samt tilsyn og godkendelse indenfor lufttrafiktjenester, luftrum, flyvemeteorologi og meget mere.

Du vil skulle arbejde med faglige opgaver og vil ofte blive kastet ind i internationale opgaver, minister- og departementsbetjening og kontakt med dele af branchen.

Konkret forventer vi, at dine faste opgaver vil være:

  • Godkendelser af flyveprocedurer
  • Certificering og tilsyn med udøvere af flyveproceduredesigntjenester
  • Fagligt input til udvikling af nye koncepter for brug af instrument-procedurer
  • Faglig sparring med hele teamet og de øvrige fagteams i afdelingen

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet som ingeniør, og har god rumlig forståelse. Der er mange grænseflader, så det også vigtigt, at du kan håndtere flere tværfaglige opgaver. Derudover vil det være en fordel, hvis du er indehaver af et pilotcertifikat med instrumentrettigheder. Uanset din profil er det vigtigste dog, at du kan se dig selv arbejde med opgaver i en statslig myndighed.

Alt det med småt 
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. september 2022.

Trafikstyrelsen – hvem er vi… 
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er regulering, godkendelse og tilsyn. Styrelsen er beliggende i det centrale København tæt ved Dybbølsbro station.

Vi har mange forskellige fagligheder og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Trafikstyrelsen ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk

Interesseret? 
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Patrick Alexander Liebgott på telefon 4178 0353.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen. Der vil eventuelt blive anvendt tests i rekrutteringsforløbet.

Se her! 
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest d. 3. juli 2022. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, og senest i løbet af uge 27 og uge 28.

Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Vi har ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, og vores kerneområder er tilsyn og regulering af transportområderne. Vi har en bred opgaveportefølje, der er placeret mellem det politiske niveau og branchernes virksomheder.

I styrelsen er vi mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Vi sætter pris på høj faglig kvalitet, vidensdeling og et godt kollegaskab. Vi lægger samtidig vægt på at sikre en arbejdsdag, der giver plads til fritid og familieliv.

 

Udløber: 03.07.2022