(GL) Maintenance Fixed Wing Manager

Er du vores kommende Maintenance Fixed wing Manager i Air Greenlands Tekniske afdeling?

Air Greenland er i en rivende udvikling og står overfor en spændende tid med lufthavnsudvidelser og øget turisme. Visionen er at skabe eventyret, sikre hverdagen og løfte Grønland sammen med den øvrige lokale turistbranche – og det hele skal gøres bæredygtigt.

Som Maintenance Fixed wing Manager i Teknisk afdeling får du ansvaret for at lede et team på ca. 30 Teknikere og handymen, der hver dag sikrer, at hele vores Dash8 og Kingair flåde (DH8, KA250) er klar til det planlagte trafikprogram. Din opgave bliver at understøtte og motivere teamet til at yde det optimale indenfor virksomhedens brug af LEAN og Shop Floor Management.

Stillingen er placeret i Nuuk, hvor du refererer til Production Manager, og vil indgå i et lederteam, der sammen prioriterer udvikling af Teknisk afdeling med brug af LEAN og Shop Floor Management højt. I tillæg har Air Greenland eget interne LEAN kontor og LEAN partnere. Foruden lederteamet består produktionsområdet i Teknisk afdeling af i alt cirka 130 medarbejdere og er en hjørnesten i at sikre den daglige drift i Air Greenland.

Air Greenland søger en Maintenance Fixed wing Manager til teknisk afdeling i Nuuk med tiltrædelse pr. 1. juli 2023 eller efter nærmere aftale.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Du er formodentlig uddannet flymekaniker eller har en anden relevant teknisk uddannelse, gerne med en overbygning
 • Relevant lederuddannelse, evt. LEAN erfaring/uddannelse er en fordel eller proces-og forandringsledelse
 • Dokumenteret personaleledelseserfaring er en forudsætning
 • Du behersker engelsk i skrift og tale på et relativt højt niveau

Dine personlige egenskaber:

 • Du prioriterer Flight Safety
 • Du prioriterer et sikkert og struktureret arbejdsmiljø
 • Du har fokus på kvalitet og sikrer opfølgning på afvigelser
 • Du har gode kommunikative evner og formår, at sikre høj involvering og motivering af medarbejderne med en professionel men uformel tilgang
 • Du er vedholdende og resultatorienteret med et godt drive
 • Du er proces orienteret
 • Du trives med at have mange bolde i luften og leverer som aftalt

Vi tilbyder

Vi sikrer dig et internt uddannelsesforløb knyttet til stillingen, hvis varighed og omfang afhænger af din forudgående erfaring.

Aflønning i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer årlig feriefrirejse for familien, pensionsordning samt en attraktiv forsikringspakke, der bl.a. omfatter heltidsulykkesforsikring, gruppelivsforsikring samt hospitalsdækningsfor-sikring.

Vi forventer du er bosat eller bosætter dig i Nuuk. Air Greenland kan stille bolig til rådighed ligesom bohavetransport kan tilbydes, efter de til enhver tid gældende regler.

Du kan indhente yderligere oplysninger ved at kontakte Teknisk Chef Jørn E. Rasmussen på telefon +299 539231 eller mail: [email protected]. eller hos Production Manager Per Jespersen på telefon +299 281339 eller mail: [email protected]

Ansøgning med relevante dokumenter sendes via Air Greenlands hjemmeside.

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Ansøgningsfrist: 29. maj 2023

ANSØG HER

Udløber: 29.05.2023