(GL) Marketingkonsulent med flair for branding og loyalitet

Air Greenland er i en rivende udvikling og står overfor en spændende tid med lufthavnsudvidelser, nye fly og flere rejsende. Vi skal være klar til at gribe de nye muligheder og samtidigt stå mål med en øget konkurrence.

Som marketingkonsulent hos os vil du sammen med det øvrige marketing og e-commerce team få ansvaret for at udvikle og monitorere et sammenhængende brand på tværs af hele virksomheden. Du vil også være med i den gruppe der skal være med til at udvikle, forfine og styrke vores kundeloyalitet på tværs af hele Air Greenland koncernen.  

Herunder vil du skulle arbejde med udvikling af brandstrategi, videreudvikling af vores kundeklub og loyalitetsprogram Club Timmisa, konceptudvikling af nyt merchandise, design på flåden og i virksomheden samt sponsorprogram.

Vi leder efter en kandidat med høj faglig evne til at omsætte strategiske forretningsmål, værdier og budskaber til koncepter, der kan anvendes i branding af virksomheden og udvikle en stærk markedsføringsplatform for virksomhedens produkter overfor kundesegmenterne. 

Du refererer til Air Greenlands marketing og e-commerce manager og vil blive en del af teamet på hovedkontoret i Nuuk sammen med marketing og e-commerce afdelingens øvrige 3 medarbejdere og 3 elever. 

Faglige kvalifikationer og krav:

  • Har relevant uddannelses- eller erhvervsmæssig baggrund indenfor markedsføring, projektledelse, strategisk branding og gerne e-commerce
  • Erfaring med loyalitetsprogram eller kundeklub
  • Kendskab til rejsebranchen eller luftfart er en fordel

Personlige kvalifikationer og krav:

  • Kreativ og innovativ
  • Resultatorienteret
  • Bred praktisk erfaring med mod på at tage ansvar
  • God til at arbejde i teams og opnå resultater sammen med andre
  • Skarpt øje for branding fra et strategisk perspektiv
  • Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel

Vi tilbyder:
Et udfordrende og spændende job med gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer årlig feriefrirejse for familien, pensionsordning samt en attraktiv forsikringspakke, der bl.a. omfatter heltidsulykkesforsikring, gruppelivsforsikring samt sundhedsforsikring. Der kan anvises mulighed for personalebolig ved behov. 

Du kan indhente yderligere oplysninger ved at kontakt marketing manager Katja Vahl – Telefon +299 34 34 51 – mobil +299 58 92 59 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist: 20. februar 2020

Udløber: 20.02.2020