Juridisk chef fra Thomas Cook skifter til advokatfirma

SPONSORERET ARTIKEL: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen har optaget Henning Romme-Mølby som associeret partner med virkning fra 1/5-2019, hvor han bliver ansvarlig advokat for rådgivning inden for luftfartbranchen således, at Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen dermed udvider deres forretningsaktiviteter.

(Sponsoreret artikel fra Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen )

Henning Romme-Mølby har en baggrund som luftkaptajn, advokat og juridisk chef hos Thomas Cook Airlines Scandinavia A/S , hvor han samtidig har været overordnet ansvarlig for compliance i koncernens 5 flyselskaber. Luftfartsbranchen fik sidste år glæde af, at Henning Romme-Mølby valgte at være med til at føre en sag for Højesteret, hvor der blev givet medhold i, at det er i overensstemmelse med lovgivningen at fratrække flykompensation fra en eventuel anden kompensation udbetalt på baggrund af pakkerejseloven.

Omkring fremtiden udtaler han: ”Jeg glæder mig meget til at kunne tilbyde mine faglige kompetencer til erhvervsvirksomheder inden for luftfart, og jeg ser frem til at blive en del af teamet hos Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, der er et særlig anerkendt specialiseret advokatfirma. Partnerskabet er rigtig spændende og det vil give mulighed for at tilbyde et højt niveau af professionel juridisk rådgivning til klienter inden for luftfartsbranchen.”

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen har eksisteret siden 1910 og inden for det kommercielle område kan advokatfirmaet nu tilbyde luftfartsbranchen en bred juridisk bistand, hvilket bl.a. tæller hjælp til kommercielle aftaler, erstatningsspørgsmål, GDPR, marketing, processager og ikke mindst flyforsinkelser.

Klienter kan også trække på Managing Partner, advokat Thomas Donatzky, der bl.a. har håndteret EU 261sager lige siden lovgivningen blev indført. Thomas Donatzky har f.eks. været ansvarlig advokat på op til omkring 1.000 årlige forsinkelsessager ved retten, ligesom han har ført principielle sager for Højesteret indenfor dette område. Advokatfuldmægtig Sophie Engelhard Davidsen har tillige en betydelig juridisk erfaring med sagsområdet, da hun også har en baggrund fra flyselskabet JetTime, hvor hun bl.a. forestod regelmæssig håndtering af EU 261 sager.

Flyforsinkelser har i mange år påkaldt sig en del opmærksomhed og den økonomiske byrde for luftfartsbranchen er desværre kun blevet større. Dette stiller særlige krav til flyselskabernes evne til at begrænse tab, når der sker forsinkelser.

Henning fortæller: ”Erhvervsvirksomheder inden for luftfartsbranchen vil naturligvis kunne drage særlig glæde af mine tværfaglige specialist kompetencer. Som ”luftfarts”-advokat er det en fordel, at jeg i mange år selv har siddet i cockpittet som luftkaptajn og dermed har opnået en betydelig praktisk, operativ og teknisk erfaring. Det er en fordel i sagsbehandling og det er en fordel, hvis en sag ender i retten.

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen – www.g-r.dk

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.

Udløber: 29.04.2019