- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Aalborg Lufthavn med nyt madkoncept

Ankommer man som rejsende til Aalborg Lufthavn, kan man nu få et frisklavet måltid med sig til aftensmaden, sandwich til bilturen eller lidt snack til fredagshyggen på vej ud af lufthavnen.  Lufthavnen har lanceret et tilbud der retter sig mod alle typer rejsende – fra den forretningsrejsende, der vil have mad med hjem til middagen, familien der lige ankommer fra en lang ferie med tomt køleskab derhjemme, og til dem der måske har en lang biltur foran sig og blot vil have en frisk sandwich på vejen.

Egenproduceret
”Vi producerer alle vores retter i eget køkken her i lufthavnen, og det hele er lavet af friske råvarer”, fortæller Eddi Hvid, der er Head of food i Aalborg Lufthavn til CHECK-IN.dk.

“Grab & Go” køledisken hvorfra man kan vælge sine retter. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

”På den måde kan vi hele tiden tilpasse udvalget, og justere i forhold til sæsoner og rejsemønstre blandt vores rejsende. Lettere retter om sommeren, og eksempelvis boller i karry her om efteråret,”, forklarer Eddi Hvid.

Madudvalget består af frisksmurte sandwich, salater, tapas og middagsretter der kan lunes, når den rejsende kommer hjem. Tilhørende drikkevarer som sodavand, øl og vin findes også i ”Grab & Go” udvalget.

”Vi garanterer at alle retter er frisklavede og vil aldrig være mere end 24 timer gamle. Samtidig skal det fremstå som et komplet måltid med tilbehør,” siger Eddi Hvid.

Nyrenoveret område
”Grab & Go” tilbydes via en køledisk lige udenfor ankomsthal 2 i i den nordjyske lufthavn. Området, der samtidig huser lufthavnens pølsevogn, er for nylig renoveret for at være mere indbydende både for rejsende der ankommer, men også for de mange der kommer og henter ankommende passagerer i lufthavnen. Renoveringen består i nyt gulv samt flere og bedre sidde- og arbejdspladser.

Lån et flag når du tager imod de rejsende. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

”Dette er en del af vores tilbud til de rejsende der skal opleve, at lufthavnen har et komplet tilbud. Vi ønsker ikke, at konkurrere med de lokale take-away restauranter, men at komplemente lufthavnens produkt”, siger marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard. ”Vi har den fordel, at vi selv står for butikker og madservering i lufthavnen, så vi kan teste nye produkter og tjenester af, og justere dem løbende”, fortsætter Rikke Mølgaard, der ikke afviser at konceptet også kan komme til ankomsthal 1, der primært servicerer indenrigsruterne.

”Grab & Go” produktet er selvbetjent i forhold til at vælge det man ønsker, men betaling foregår i pølsevognen, som er åben indtil sidste regulære ankomst i lufthavnen.

Det nyrenoverede område ved ankomsthal 2. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

 

Relaterede artikler:

Op imod 450.000 rejsende i Aalborg Lufthavn

Restaurantdrift løftede omsætningen i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn med på MobilePay-bølgen