- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Charterselskaber kappes om de fodbold-hungrende

Star Tour arrangerer særlige en-dags ture til Danmarks EM-kampe i Ukraine, mens Apollo har sørget for tv-skærme på en lang række rejsemål.

Mange danskere har uden tvivl fået ferien spoleret bare en lille smule, når de under varme himmelstrøg ikke har kunnet finde en lokal bar, hvor de kunne se Bjarne Riis stå øverst på podiet i Paris, Lars Olsen løfte EM-pokalen på Nya Ullevi-stadion eller Jesper Olsen lave sin katastrofale tilbagelægning i VM-kampen mod Spanien i Mexico i 1986.

Men ved det kommende Europamesterskab i fodbold i Polen og Ukraine er chancerne for at få solbadningen og det danske landsholds ihærdige fight i ”dødens pulje” til at gå op i en højere enhed markant forbedret og sat i system.

Det er charterselskabet Apollo, der har lavet aftaler med lokale barer på en lang række feriemål om at tune ind på tv-signalerne fra de danske og svenske EM-kampe. I Grækenland, der også deltager i EM, er det på Kos, Santorini, Korfu, Rhodos, Kreta, Zakynthos, Karpathos og Samos. I Thailand, som bliver et større og større sommerrejsemål, vil EM i fodbold vises på Koh Samui og Phuket. I Tyrkiet, der ikke har kvalificeret sig, vil det gælde feriemål som Marmaris og Bodrum, og på Mallorca transmitteres kampene flere forskellige steder på øen i udvalgte caféer og barer, blandt andet i Alcudia, Magaluf/Palmanova og Cala d’Or. På Fuerteventura kan Apollos gæster se fodboldkampene i Corralejo samt på sports- og familieresortet, Playitas, i den store sportsbar.

”Det er naturligt, at vores sports- og familieresort, Playitas, viser alle danske EM-kampe i den centralt beliggende sportsbar, ligesom Playitas normalt viser alle store sportsbegivenheder. Også på Mythos Beach, et andet af vores hoteller, som tilbyder en lang række aktivitetsmuligheder, kan EM-kampene ses. På de to hoteller er det naturligt at holde det på resortet, da gæsterne helt generelt set er meget sportsinteresserede,” siger kommunikationschef Rikke Koks Andreassen fra Apollo.

Dødens pulje
Danmark er kommet i pulje med Tyskland, Holland og Portugal. Parringen med de tre stærke mandskaber betyder, at Danmark skal være mere end heldig for at slippe videre fra det, der kaldes ”dødens pulje”.

En god opbakning fra lægterne kan også være med til at sikre sensationen og eventuelt sende Ronaldo og co. hjem til Portugal og Danmark videre i kappestriden. Men Danmarks kampe spilles blandt andet i Lviv i Ukraine og mulighederne for at komme der til er umiddelbart ikke de nemmeste. Det vil charterselskabet Star Tour dog forsøge at råde bod på.

Selskabet har derfor arrangeret to en-dagsture til Lviv den 13. og 17. juni, hvor Danmark møder Portugal og Tyskland. Inden da har de danske drenge mødt Holland den 9. juni, og kampen mod Tyskland kan derfor være der, Danmark tager det første skridt mod at gentage overraskelsen for 20 år siden, da Danmark vandt EM i Sverige.

Den kommende sommer bliver i det hele taget hård for de sportsinteresserede med de Olympiske Lege i London som den ultimative udfordring, der ligger sig i slipstrømmen af EM i fodbold, Wimbledon og Tour de France.