- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Egyptair indstiller til København resten af vintersæsonen

Urolighederne i Egypten har haft så store konsekvenser for flytrafikken mellem Skandinavien og Egypten, at Egyptair har valgt at indstille ruten fra Kairo til København resten af vintersæsonen frem til den 26. marts.

På de senest gennemførte afgange fra København til Kairo har der været under 10 passagerer pr. afgang. I stedet har Egyptair valgt at dirigere de relativt få passagerer via Frankfurt i stedet.

Men Egyptair har dog ikke opgivet København som destination – tværtimod. I sommerfartplanen, der træder i kraft den 27. marts vil selskabet som planlagt øge til fire ugentlige frekvenser på ruten:

MS760 CPH 15:45 CAI 20:20 738 0 –3-567 04:35 3 3 27 Mar
MS 759 CAI 10:00 CPH 14:45 738 0 –3-567 04:45 3 3 27Mar

“Det er naturligvis ærgerligt, at Egyptair er nødt til at aflyse nu, men for selskabet gælder det om at kunne operere med en god belægning på flyene. Vi glæder os i stedet over, at der kommer fire ugentlige afgange i sommerfartplanen,“ siger pressechef Søren Hedegaard Nielsen fra Københavns Lufthavn.

Hos Egyptair´s danske ledelse beklager man også beslutningen om at lukke ned for det direkte fly i vinterfartplanen. “Så snart de danske myndigheder lemper rejsevejledningen til Kairo, tager vi kontakt med vort hovedkontor med henblik på at få en eller to ugentlige frekvenser indsat i marts måned, om muligt,“ siger Mohammed Abelrazek, der er Country Manager hos Egyptair.

Foto: Egyptair annullerer resten af vinterprogrammet mellem Kairo og København, men vender tilbage i sommerprogrammet med fire ugentlige afgange.