- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Endnu en bestyrelsespost til Jørgen Krab Jørgensen

Den tidligere lufthavnsdirektør i Billund Lufthavn, Jørgen Krab Jørgensen, har udvidet sin portefølje af bestyrelsesposter i rejse- og luftfartsbranchen. Fremover skal rejsearrangøren Risskov Travel Partner have glæde af Krab Jørgensen´s kvalifikationer i selskabets bestyrelse.

Selvom Jørgen Krab Jørgensen fratrådte som administrerendedirektør i Billund Lufthavn A/S den 15. juni sidste år, har den tidligere lufthavnsdirektør ikke i sinde at påbegynde en tidlig pensionisttilværelse.

Et særdeles aktivt virke med bestyrelsesarbejde lader til at være fremtiden for den 63-årigeJørgen Krab Jørgensen.

Han er netopindtrådt i bestyrelsen hos rejsearrangøren Risskov Travel Partner A/S med domicil i Randers. Her skal han varetage bestyrelsesarbejdet sammen med Lars Bjelsdorf (formand), Susanne Toft Bjelsdorf og Henrik Bjerregaard.

Risskov Travel Partner ledes af administrerende direktør Annelise Dam Larsen, der tiltrådte den 1. februar 2008. Under hendes ledelse har Risskov Travel Partner i de seneste to regnskabår skabt et samlet nettoresultat på 2,5 millioner kroner i en tid, hvor rejsearrangørerne har haft svære tider. Det seneste regnskabsår fra 1. oktober 2009 til 30. september 2010 udviste alene et nettoresultat på 1.980.033 kroner. Omsætningen skønnes at være i omegnen af ca. 80-90 millioner kroner.

“Risskov Travel Partner har i de seneste år været i god og stærk udvikling, og vi har fået rigtigt godt fat i salg af rejser til Australien og New Zealand, som vi lancerede i sommeren 2009. Derudover er vi jo kendte for vores rundrejser med dansk rejseleder i Europa samt til en række oversøiske destinationer, hvor vi har kvalitet og meget indhold i højsædet,“ fortæller Annelise Dam Larsen til CHECK-IN.dk.

Aktivt bestyrelsesarbejde

Udover bestyrelsesposten i Risskov Travel Partner har Jørgen Krab Jørgensen formandsposter i bestyrelsen for Danish Air Transport, Fredericia Messecenter, Billund Vand A/S og Zebicon A/S. Herudover er den tidligere lufthavnsdirektør netop indvalgt i bestyrelsen for P/F Vagar Airport, som det første ikke-færøske medlem.

Dermed er der et bredt udvalg af bestyrelsesposter i porteføljen fra såvel rejse- og luftfartsindustrien, som udenfor. “Det vil nok være svært at håndtere mange flere i rejse- og luftfartsbranchenuden at komme i habilitetsproblemer. Men det kommer naturligvis an på hvilke selskaber, der kunne komme på tale, hvorfor der vil være tale om en konkret vurdering,“ siger Jørgen Krab Jørgensen til CHECK-IN.dk.

Jørgen Krab Jørgensen er kendt somværende særdeles arbejdsom og pligtopfyldende. Derfor er han selv bevidst om prioritering af indsatsen og eventuelle begrænsninger i porteføljen.

“Jeg vil gerne være sikker på, at jeg kan levere den nødvendige og forventede arbejdsindsats i de enkelte bestyrelser.“

Jørgen Krab Jørgensen har en uddannelse som Cand. Oecon fra Aarhus Universitet i 1979. Hos Billund Lufthavn var Jørgen Krab Jørgensen administrende direktør fra 1. januar 1997 til 15. juni 2010.