- CHECK-IN.DK - https://check-in.dk -

Flyv ubegrænset i Norge for under 4.000 kroner

Det norske regionale flyselskab Widerøe tilbyder i sommerperioden en særlig 'Norge-Rundt' billet, hvor man kan flyve ubegrænset i hele fjeldlandet for under 4.000 kroner.

Norge er et stort land. Arealmæssigt er det 7,5 gange større end Danmark, og 1.750 kilometer fra nord til syd vidner om store afstande.

Et af de flyselskaber, der binder landet sammen er SAS-ejede Widerøe, der flyver til omkring 40 destinationer over hele Norge.

Det fintmaskede indenrigsnet bliver i langt hovedparten af året benyttet af forretningsrejsende, der således ikke vil være at finde ombord i flyene i sommerperioden.

Hele Norge i én billet
Derfor har Widerøe valgt at tilbyde en særlig Norge-Rundt billet i perioden fra 19. juni til og med den 27. august. Her kan mani 14 dage flyve ubegrænset på Widerøes rutenet, under forudsætning af, at der er ledig plads på de valgte afgange.

Vælger man Norge-Rundt billetten med fuld adgang til alle ruter, er prisen blot 3.975 norske kroner per person. Det er også muligt at købe zoneopdelte billetter, hvor rejser indenfor én zone koster 2.775 kroner for 14 dage, mens to zoner løber op i 3.375 kroner.

Natur- og storbyoplevelser
De nordligste 500 kilometer i Norge ligger nord for polarcirklen, og det er her samernes hjemstedFinnmark lokker med muligheder for jagt, fiskeri, dykning samt mulighed for at se rensdyr i fri natur.

I Nordland/Troms området er der mange muligheder for at kombinere smuk natur med storbyoplevelser. Området omfatter Trondheim, Helgelandskysten, Lofoten, Bodø, Vesterålen og Tromsø.

Endelig er der Sydnorge, hvor fjordene ved vestkysten er et attraktivt rejsemål. Men ønsker man kombinationen af strande og storbyferie, er området omkring Sandefjord og Oslo oplagte at besøge.

Widerøe oplyser, at det er gratis at registere sig på Norge-Rundt billetten, og man skal første betale, når den første strækning er bestilt. Heruodver er der 24 timers fortrydelsesret.