- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Lad håndbagagen gå ombord først

Delta Air Lines tilbyder nu passagerer, at deres håndbagage kan blive placeret i bagagehylden inden passagererne selv går ombord på flyet.

I takt med at stadig flere flyselskaber tager sig betalt for indchecket bagage, så stiger mængderne af bagage, som rejsende medbringer i kabinen også betragteligt. Og alle flyrejsende kender uden tvivl det kaos, der kan opstå, når flere hundrede passagerer bevæbnet med hver deres større eller mindre taske, jakker og poser skal på plads i et fly på ganske få minutter. Først den lange ventetid i midtergangen, mens passagererne foran en kommer på plads. Og så til sidst ens egen hurtige placering af håndbagage i bagagehylden, så de andre passagerer kan komme forbi.

Den lettere kaotiske situation kan ikke blot være stressende for passagererne. Det kan også være med til at forsinke flyets afgang. Derfor kigger det store amerikanske flyselskab Delta Air Lines nu på hvordan boardingprocessen og passagerernes vej ind i flyet og hen til deres plads kan blive mere ”smooth”.

Slut med at slæbe
Delta Air Lines har blandt andet lanceret en service, hvor en medarbejder overtager passagerernes bagage allerede i gaten og bringer den ombord på flyet inden boardingprocessen starter. På den måde lægger bagagen allerede i hylden over en, når man selv boarder flyet. Slut med at slæbe rullekufferter eller weekendtasker ned ad midtergangen og slut med at bakse dem på plads i de bagagehylder, som hurtigt bliver fyldt af andre passagerers bagage, hvis ikke man er blandt de første til at boarde flyet.

Fra 1. juni frem til slutningen af august tilbyder Delta Air Lines servicen på en række udvalgte flyvninger fra Atlanta, Detroit, Seattle, Minneapolis-St. Paul, Salt Lake City New York JFK og New York LaGuardia lufthavnene.

Flyselskabet går målrettet efter ruter med mange ferierejsende, da man her ser det største problem med store mængder håndbagage og rejsende, der måske ikke rejser hver dag og derfor ikke er trænede i at komme hurtigt ind og på plads. De forretningsrejsende mener Delta Air Lines ikke der er samme udfordringer med.