- CHECK-IN.DK - https://check-in.dk -

Luftfartsselskaberne hyrer verdens bedste kokke

Luftfartsselskaberne flytter kampen om kunderne helt ud i køkkenet. I en kulinarisk luftkrig har Emirates alllieret sig med verdens bedste kok, danske Rasmus Kofoed, mens Air France får hjælp fra Joel Robuchon, der har i alt 27 Michelin-stjerner i sine restauranter.

Gourmetoplevelserne når nye højder. Luftfartsselskabernesatser benhårdt på at forkæle de bedst betalende kunder med de bedste og mest udsøgte retter.

Detsuccesrige mellemøstlige luftfartselskab Emirates har allieret sig med danske Rasmus Kofoed, der tidligere i år vandt den prestigefulde titel ”Bocuse d`Or” og regnes for at være verdens bedste kok. Udover at have vundet guld, sølv og bronze ved i Bocuse d`Or tre gange, er Rasmus Kofoed chefkok og medejer af den prisbelønnede restaurant Geranium i København.

Den danske stjernekok har sammen med Emirates’ cateringteam udviklet særlige retter, der vil blive solgt i Emirates Lounge i Sydneys Internationale Lufthavn som en særlig ´New Nordic´ smagsoplevelse, bestående af en eksklusivt sammensat menu, blandt andet med røget laks og snekrabbe samt kartoffelchips med tang og karse.

”Det nye nordiske køkken fokuserer på brugen af rene, simple og friske ingredienser, kombineret med traditionelle og nye teknikker, som bliver til spændende, kreativ mad. Med Emirates’ berømte dedikation til at levere den bedste mad til passagererne og selskabets nye rute til København er det et naturligt valg af partner til at tage nordisk madlavning til nye højder”, siger Rasmus Kofoed.

Emirates bestræber sig på at være helt i front på den kulinariske oplevelse og med lanceringen afselskabetsdaglige afgange tilKøbenhavn tidligere i år, var det naturligt at alliere sig med Danmarks og verdens bedste kok.

27 Michelinstjerner hos Air France

Også hos det franske luftfartsselskab Air France har man fundet det tunge kulinariskeskyts frem. Her har man alliereret sig med den verdensberømte Joel Robuchon, der har flere Michelin-stjernerunder kokkehuenend nogen anden.

Ikke færre end 27 af de eftertragtede Michelin-stjerner kanJoel Robuchon bryste sig affordelt på sine 20 restauranter.

Hos Air France har Joel Robuchon udviklet en særlig menutil selskabets nye Business Class. På langdistanceruterne fra ParisCharles de Gaulle lutfhavnen serverer man fra 1. december og de næste seks måneder frem en særlig menu for passagerne på Business Class.

Joel Robuchon er den første af de kulinariske ambassadører hos Air France, der skal vise hvad fransk madlavning formår. Stjernekokken står bag en af de fire varme retter, der tilbydes ombord og menuen skifter hver 10. dag.

Blandt de kommende retter fra den franske stjernekok kan passagererne på Business Class blandt andet se frem til rejer med gurkemeje-krydret pasta med citrongræs og kyllingebryst i grøn karrysauce med ris og shiitake svampe.