- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Momondo vil vise vej til den lille forskel

Hvor tidligt skal man være ude, når man skal booke den årlige drengetur til Barcelona? Og betyder det noget, om man rejser morgen eller aften, når miniferien med veninderne skal planlægges? Er det noget med, at man kan spare et par hundrede kroner ved at tage af sted torsdag i stedet for fredag? Og hvordan er det egentlig med forskellen på London-lufthavnene Heathrow, Gatwick og Stansted?

Spørgsmålene kan ofte hobe sig op, når flybilletten skal bestilles, og det kan for ferierejsende være svært at finde ud af, hvordan man får den bedste billet til pengene. Det vil rejsesøgemaskinen Momondo nu gøre noget ved.

Med den nye feature, Prisindsigt, får rejselysne danskere helt ny indsigt i de mekanismer, der har en afgørende betydning for prisen på deres rejser. Dermed bliver det nemmere at gennemskue, hvad der gør udslaget for flybillettens pris.

Prisindsigt samler seks faktorer, der kan justeres på for at få den mest fordelagtige billet:

”De fleste vil jo nok hellere svinge kreditkortet på en spansk tapasbar eller i en tøjbutik i Soho end at kaste penge efter transporten tur-retur. Vi kan se, at mange vælger den første og bedste billet, de støder på. De tænker måske ikke lige over, at der kan være meget at spare, hvis man er lidt fleksibel og ved, hvilke parametre man skal skrue på,” siger Julie Pedersen, PR-ansvarlig hos Momondo.

Momondo har tidligere lanceret features, som finder de bedste fly ud fra brugernes egne præferencer, samt en rejsekalender, der giver et overblik over prisniveauet på de enkelte rejsedage for en given destination.

”Hos Momondo prøver vi at gøre søgningen mere gennemskuelig for brugeren. Det kan være rigtig svært at gennemskue, hvordan priserne egentlig er sat sammen, men det råder Prisindsigt bod på,” siger Julie Pedersen.