- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Oneworld lancerer Travel Station i Stockholm Arlanda

I samarbejde med Lonely Planet tilbyder oneworld elektroniske rejseinformationer for iPod-generationen og forretningsrejsende.

I september måned lancerede oneworld de såkaldte elektroniske Travel Stations i lufthavnene i Amsterdam og Bruxelles samt i Milano´s Linate og Malpensa lufthavne.

Kort tid efter lanceringen blev det innovative projekt præmieret i to forskellige prisuddelinger.

Nu er turen kommet til New York og Stockholm, der også har fået installeret Travel Stations. I New York J.F. Kennedy lufthavnen er den placeret ved American Airlines Terminal 8N tæt ved gate 8 og 10. I Stockholm-Arlanda er den placeret i lufthavnens Skycity-område.

oneworld Travel Station

Oneworld Travel Station

De omtalte Travel Stations indeholder information fra Lonely Planet om 28 mest populære destinationer i verdenen – som naturligvis alle er indenfor rækkevidde gennem oneworld alliancen. Informationerne er tilgængelige via interaktiv touch-screen teknologi, hvor den rejsende før flyafgang kan få adgang til tekst og fotos om destinationen. Samtidig er det muligt at downloade rejsetips m.v. direkte til mobiltelefon, bærbar PC eller en anden elektronisk enhed, der er kompatibel med en Travel Station.

Link: Video der viser en Travel Station i funktion