- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Singapore Airlines klar med lavprisflyselskab i april

Alt tyder på, at Singapore Airlines er klar med deres nye lavprisflyselskab. Første flyvning ventes at finde sted i april 2012 med en flåde af Boeing 777-200 og under navnet Scoot. Singapore Airlines vil dog ikke bekræfte startdatoen eller destinationerne.

I maj måned meddelte Singapore Airlines, at man ville oprette et lavprisflyselskab i erkendelse af, at de lave priser havde skabt et helt nyt marked på de korte ruter i Asien og at dette også kunne ske på langruterne.

Nu tyder alt på, at Singapore Airlines er klar med deres lavprisflyselskab, der skaloperere wide-body fly på regionale og interkontinentale ruter.Første flyvning ventes at finde sted i april 2012på basis afen flåde af Boeing 777-200 fly.

Ifølge den australske avis The Age har Singapore Airlines udpeget Australien som destination for den nye satsning på at udbrede lave priser til de lange flyvninger. Det vili givet fald betyde øget konkurrence til Qantas-datterselskabetJetstar.

Singapore Airlines holder kortene tæt til kroppen, men ifølge avisens informationer indledes flyvningerne i april 2012, og allerede i løbet af et par måneder vil lavprisflyselskabet fra Singapore havefireBoeing 777-fly i rutefart.Frem til 2016 skalantallet af fly øges til14.

Det nye selskab ventes at skulleoperere under navnet “Scoot“.

Udover Australien og New Zealand harSingapore Airlines udråbt det nordlige Asien, Europa, Indien og Mellemøsten som potentielle ruter.

Det nye lavprisflyselskab vil være ejet 100 % af Singapore Airlines, men skal operere som et uafhængigt datterselskab med egne fly og egen ledelse.

Hermed følger Singapore Airlines efter succesrige Air Asia X og Thai Smile Air, der begge vil operere på regionale ruter i Sydøstasien samt til Europa.