- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

​Sun-Air åbner rute til London City

Sun-Air åbner sin anden rute til London City. Ruten mellem Hamborg og London City Airport bliver åbnet i samarbejde med det tyske erhvervsliv.

Sun-Air har i seks år med stor succes fløjet fra Billund til London City, og det bliver samme produktSun-Air kan tilbyde, når selskabet den 27. oktober begynder at flyve fra Hamborg til London City. Ruten bliver fløjet med et Dornier 328 fly med plads til 32 passagerer og der er fuld forplejning om bord.

Siden 1996 har Sun-Air fløjet ruteflyvning som franchisepartner for British Airways med fly malet i det britiske flyselskabs farver. Ifølge Sun-Air, så er ruten mellem London City og Hamborg et godt supplement til både British Airways og Sun-Airs øvrige ruter. En billet fra London City kan for eksempel kombineres med British Airways’ afgange mellem Hamborg og London Heathrow, hvilket giver større fleksibilitet.

”Vores strategi er at tilbyde direkte ruter i samarbejde med erhvervslivet, og den strategi følger vi med åbningen af ruten fra Hamborg til London City. Vi er meget glade for samarbejdet med erhvervslivet og oplever allerede nu en meget stor interesse og opbakning fra både tyske og engelske forretningsfolk,” siger Sun-Airs direktør og ejer, Niels Sundberg.

Videre ud i byen
Med ruten lander man i hjertet af den engelske hovedstad, tæt på Londons handels- og finansområder, og det er nemt at komme fra den centrale lufthavn i London City og videre ud i byen. Der bliver 10 ugentlige returflyvninger fra mandag til fredag – morgen og aften. Disse er tilpasset de forretningsrejsendes behov for at komme ud og hjem samme dag.