- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Syv nye Lufthansa-ruter på vej

Lufthansa byder i sommeren 2019 på nye ruter fra München og Frankfurt til Spanien, Italien, Frankrig, Tyrkiet, Grækenland, Kroatien og Montenegro.

Lufthansa introducerer næste sommer syv nye ruter til byer i Sydeuropa fra selskabets to store hubs München og Frankfurt. De nye ruter går til populære feriedestinationer i Spanien, Italien, Frankrig, Tyrkiet, Grækenland, Kroatien og Montenegro.

Fra München vil Lufthansa fra den 12. april 2019 flyve til Alicante tre gange ugentligt med Airbus A320-fly. Selskabet flyver i forvejen tre gange om ugen fra Frankfurt til det spanske feriemål ved Middelhavet.

Ny rute til Biarritz
En anden ny destination fra München er Biarritz på den franske atlanterhavskyst. Dertil vil Lufthansa fra den 25. maj 2019 flyve hver lørdag med en Bombardier CRJ900.

Dagen efter – den 26. maj 2019 – starter Lufthansa op på en ny rute fra München til badebyen Rimini på den italienske adriaterhavskyst. Denne rute vil selskabet ligeledes betjene med Bombardier CRJ900, og der bliver afgang hver søndag.

Den fjerde nye destination fra München bliver Rijeka i det nordlige Kroatien. Rijeka betragtes som indgangen til mange af de populære kroatiske ferieøer og ligger kun en times flyvning væk fra München. Lufthansa vil fra den 25. maj flyve til Rijeka hver lørdag med en Bombardier CRJ900.

Nye destinationer fra Frankfurt
Fra Frankfurt byder sommeren 2019 på nye Lufthansa-ruter til Grækenland og Tyrkiet. Fra den 13. april 2019 flyver selskabet hver lørdag til Heraklion på Kreta og fra den 14. april hver søndag til Bodrum i Tyrkiet. Begge ruter betjenes med Airbus A319-fly. Lufthansa flyver i forvejen til de to destinationer fra München, hvor der ligeledes er afgang lørdag og søndag.

To nye ruter til Montenegro
Endelig kan Lufthansa præsentere to nye ruter til et mere ukendt feriemål. Det er Tivat, som ligger i den historiske Kotor-bugt i Montenegro. Fra den 13. april 2019 flyver Lufthansa til Tivat fra München hver lørdag og fra Frankfurt hver søndag. Begge ruter vil blive betjent med Airbus A319-fly.

Relaterede artikler:

Lufthansa skruer ned for væksten

Lufthansa øger sin Asien-trafik fra München

Otte nye Lufthansa-ruter