- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Tag helikopteren til Newark-lufthavnen

SAS-partneren United har indgået samarbejde med helikoptertransportør om hurtig transfer mellem Newark-lufthavnen og Manhattan.

At transportere sig fra Manhattan til en af de store lufthavne omkring New York kan være noget af en udfordring, når den amerikanske storbys berygtede myldretid sætter ind.

Turen til lufthavnen kan være en yderst stressende oplevelse, og i værste fald risikerer man at komme for sent til sit fly i Newark-, La Guardia- eller John F. Kennedy-lufthavnen, uanset om man benytter taxa, bus, tog eller en kombination.

Flere helikopterfirmaer i New York tilbyder derfor nem og hurtig transport mellem lufthavnene og Manhattan med helikopter for de passagerer, der er villige til at betale for det.

Til lufthavnen på 10 minutter
For at gøre det endnu nemmere for passagererne har det amerikanske flyselskab United – som SAS har et partnerskab med – nu indgået et samarbejde med helikopteroperatøren HeliFlite om helikoptertransport en af Manhattan helipads og Newark-lufthavnen på mindre end 10 minutter.

United har tilbudt denne service på sin hjemmeside siden midten af maj. Prisen er 2.099 dollar (13.465 kroner) for op til tre rejsende og 2.199 dollar (14.107 kroner) for op til seks personer. Men så er biltransport mellem helikopteren og terminalen i Newark også inkluderet.

En taxa fra Manhattan til Newark-lufthavnen koster til sammenligning omkring 80-100 dollar, mens en taxa den modsatte vej er lidt billigere.

Hundredvis af afgange dagligt
Newark-lufthavnen er Uniteds fjerdestørste base i USA efter Chicago O’Hare, Houston og Denver, og selskabet har hundredvis af afgange fra lufthavnen hver dag. SAS flyver til Newark fra både København, Stockholm og Oslo.

United er ikke det eneste flyselskab, der tilbyder helikopterservice i New York til højtbetalende kunder, der gerne vil undgå at havne i en bilkø til lufthavnen. Delta Air Lines lancerede sidste år et partnerskab med helikopteroperatøren Blade om flyvninger mellem Manhattan og John F. Kennedy-lufthavnen.

 

Relaterede artikler:

New York er største langrutedestination fra København

Sådan præsterer SAS på USA-ruterne

Ny United-rute til Norden