- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Togrejser på flysøgemaskine

Danmarks største rejsesøgemaskine Momondo kunne onsdag præsentere en nyhed i samarbejde med DSB. Det vil nu blive muligt at finde den billigste togrejse på Momondo.com, efter at søgemaskinen har fået adgang til DSB´s trafikplan og priser.

Samarbejdet med DSB skulle betyde, at kunderne får mulighed for at sammenligne forskellige transportformer og priser. Det er dog i første omgang kun indenrigsrejser, som man kan søge på, men DSB vurdererer mulighederne for at udvide med internationale rejser.

“Mange af vores brugere søger efter indenrigsrejser på Momondo.com, og brugerne af portalen får nu et endnu bedre værktøj til at finde deres rejse. For nogle rejsende opleves en togrejse som mere behagelig, og da togrejser mellem visse destinationer samtidig er konkurrencedygtig på total rejsetid og pris, er det yderst relevant at sammenligne både tog og fly,”fortæller Martin Lumby, partner i Momondo.com.

Men Mondondo skal nok lige en tur tilbage til test-miljøet først. Da Boarding.dk onsdag forsøgte at søge på strækningen fra Århus til København, returnerede Momondo følgende svar: “DSB flyver på ruten Aarhus – Copenhagen Apt, men returnerede ikke nogen rejser. Vi anbefaler at du besøger deres site for andre gode tilbud.“

Hver måned besøges Momondo.com at 2 mio. unikke brugere, hvoraf omkring 600.000 ifølge selskabets egne oplysninger er danske.

“Momondo.com giver os adgang til mange rejsesøgende på nettet, men det giver også vores kunder nem adgang til et hurtigere overblik over priser og afgange. Vi håber, at mange flere vil opleve, at toget er et stærkt og klimarigtigt alternativ til for eksempel indenrigsflyvninger på tværs af landet, fordi man kan bruge rejsetiden bedre,” siger Nikolaj Gjedding Larsen fra DSB Kommerciel.

Foto: DSB-kunderne kan fremover sammenligne forskellige transportformer og priser via Momondo.com.