- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Lars Sandahl ny direktør i Dansk Industri

SAS’ danske koncerndirektør, Lars Sandahl Sørensen, bliver ny direktør for Dansk Industri.

SAS skal på jagt efter en ny koncerndirektør, når den nuværende – danskeren Lars Sandahl Sørensen – til august tiltræder som administrerende direktør for erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri.

”Det er en fantastisk udfordring og et stort ansvar at få lov at stå i spidsen for Danmarks ledende erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle DI og skabe endnu større forståelse for, hvad der skal til, for at styrke dansk erhvervsliv og vores velfærdssamfund,” siger Lars Sandahl Sørensen i en pressemeddelelse om udnævnelsen.

Lars Sandahl Sørensen har været koncerndirektør i SAS siden 2015, og han blandt andet stået i spidsen for virksomhedens udviklings- og transformationsinitiativer samt en række af SAS-gruppens selskaber.

Tidligere seniorrådgiver
Han har tidligere blandt andet været seniorrådgiver for en række investeringsselskaber og kapitalfonde, ligesom han har været kommerciel direktør på koncernniveau i ISS Group, administrerende direktør for Visit Denmark/Dansk Turistråd og seniorkonsulent i DI’s internationale område. Han har også været ansat i Udenrigsministeriet.

Herudover har Lars Sandahl Sørensen boet og arbejdet i blandt andet Japan, Storbritannien, USA og Australien. Ud over sine ansættelser har Lars Sandahl Sørensen haft – og har fortsat – en lang række bestyrelsesposter herhjemme og i udlandet.

“At udvikle og vokse talent er en af ​​de vigtigste ting i erhvervslivet, og jeg er meget glad for, at Lars´ karriere hos SAS har bidraget til og formet hans industrielle ledelse, så det har sat ham i stand til en så vigtig og udfordrende stilling som administrerende direktør for Dansk Industri, og jeg ønsker ham det allerbedste i hans fremtidige karriere,” siger SAS-koncernchef Rickard Gustafson.

Lars Sandahl Sørensens forgænger, Karsten Dybvad, fratrådte posten i december sidste år i forbindelse med, at han blev formand for Danske Banks bestyrelse.

 

Relaterede links

SAS: Endnu et spændende år i horisonten

SAS-direktør: Konkurrencen er brutal