​Charterflyselskab vil introducere familiebåse

Det britiske charterflyselskab Thomson Airways vil introducere såkaldte familiebåse, hvor passagerer kan sidde overfor hinanden under flyrejsen.

På trods af, at Thomson Airways allerede er Storbritanniens største charterflyselskab, vil selskabet i løbet af de næste fem år gennemføre en omfattende imageændring, der skal brande Thomson som et decideret ferieflyselskab. Det projekt præsenterede selskabet i torsdags.

”Vores overordnede mål er at gøre rejseoplevelsen speciel, da flyrejserne både markerer starten og slutningen af ferien. Vi ser rejsen som en integreret del af ferieoplevelsen. Derfor vil vi gerne definere og starte en ny kategori indenfor flyselskaber kaldet ferieflyselskabs-kategorien,” siger David Burling, der er administrerende direktør i Thomsons’ moderselskab, TUI UK & Ireland.

Imageændringen inkluderer en række nye og spændende tiltag, herunder indførelsen af familiebåse i stil med dem, man kender fra de fleste toge. Det er meningen, at mellem fire og seks personer skal kunne sidde sammen om et bord på alle Thomsons flyvninger, ligesom det også er planen, at kærestepar kan få deres helt egne to-personers loveseats med dæmpet lys og mulighed for at bestille champagne undervejs på rejsen.

Forbered dig på ferien i flyet
For at kunne leve op til ferieflyselskabs-imaget, vil Thomson i fremtiden give passagererne flere nye tilbud, der kan forberede de rejsende på deres kommende ferieophold. Det drejer sig blandt andet om måltiderne ombord på flyene, der vil være inspireret af den kommende feriedestination, og derudover vil Thomson også tilbyde rådgivning i forhold til oplevelser og seværdigheder på ferien, ligesom lufthavnspersonalet via iPads vil kunne komme i kontakt med ferieopholdsstedet, hvis der skulle være spørgsmål eller lignende.

Forældre vil have mulighed for at kunne tage et pusterum for deres børn ved at sende dem i en såkaldt børneklub, hvor de under overvågning af flypersonalet kan blive underholdt i form af at tegne, quizze eller ved andre former for aktivering. Vil man helt være fri for børn på sin flyrejse, vil dette også være muligt, når Thomson i fremtiden åbner op for at booke billetter i en børnefri sektion.

Alt dette vil være muligt, da Thomson Airways i løbet af den femårige periode vil modtage en række spritnye fly, der skal være med til at optimere selskabet. Allerede i november 2015 vil Thomson ifølge The Guardian indsætte to Boeing 787 Dreamlinere på charterflyselskabets langdistanceflyvninger, før man senest i 2020 forventer at modtage hele 47 nye Boeing 737 Max-modeller.