Aarhus-hotel hædret af Tripadvisor

Gæsterne er tilsyneladende mere end tilfredse med Radisson Blu Scandinavia i Aarhus. Hotellet har netop modtaget udmærkelsen “Certificate of Excellence“ fra Tripadvisor, hvor gæsterne har bedømt hotellet og de 234 værelser i hjertet af Aarhus.

Smilene var større end normalt i den jyske hovedstad, da hotellet Radisson Blu Scandinavia Aarhus modtog udmærkelsen “Certificate of Excellence“ fra Tripadvisor.

Udmærkelsen bygger på bedømmelser fra gæster, som har besøgt hotellet og de 234 markante designværelser. Radisson Blu Scandinavia ligger i hjertet af Aarhus og er dermed igen blevet anerkendt for sin service. Det er hotellets egne gæster, der harbedømt hotellet på Tripadvisor, hvor de har givet karakterer forblandt andet service, faciliteter og kvalitet.

Samlet set har Radisson Blu Scandinavia i Aarhus fået 4 ud af 5 mulige point.

”Vi er glade for at have modtaget dette ”Certificate of Excellence” fra Tripadvisor. Det er super motiverende og en anerkendelse af den gode service, som alle vore kolleger dagligt yder for vores gæster. Samtidig anerkender vi, at Tripadvisor i løbet af få år er blevet et vigtigt forum for rejsende og for os som hotel, idet vi får en uvurderlig feedback og en mulighed for at gå i dialog med vores gæster”, siger Peter Møller Laursen, der er General Manager på Radisson Blu Scandinavia i Aarhus.

Hotellet har en god beliggenhed midt i Aarhus med direkte adgang til byens mangfoldige kulturtilbud, hvor de nærmest naboer tæller Musikhuset, Rådhuset og ARoS, Aarhus Kunstmuseum.

Hotellet ligger i forbindelse med Scandinavian Congress Center, og sammen kan de tilbyde optimale rammer for hotel- og konferencegæster med plads til op til 4.200 deltagere.Hotellet har således 36 mødelokaler fordelt på 4.600 kvadratmeter.

Blandt hotellets værelser er eneksklusiv præsidentsuite og luksuriøse juniorsuiter ogmåltiderne kan indtages enten i restaurant Scenario eller den nyrenoverede restaurant, bar og lounge la Pyramide. Hotellet råder også overfitnesscenter med sauna.

Radisson Blu Scandinavia Århus vandt i 2010 for syvende år i træk Danish Travel Awards pris for det bedste hotel i Danmark uden for København.

Radisson Blu Hotels & Resorts består af flere end 255 hoteller og er en del af det børsnoterede Rezidor Hotel Group, der er en af de hurtigst voksende hotelvirksomheder i verden med flere end 400 hoteller i drift eller under udvikling i over 60 lande.