Amadeus og Kayak i udvidet samarbejde

Den globale rejsesøgemaskine Kayak har netop indgået en større global samarbejdsaftale med GDS-selskabet Amadeus, der skal styrke kvaliteten af søgeresultaterne på sites og mobile platforme i 14 lande.

En af de største globale rejsesøgemaskiner hedder Kayak og blev etableret tilbage i 2004 afudbrydere fra henholdsvis Expedia, Travelocity og Orbitz.

Kayak har lanceret websites i 14 lande og har et gratis program til mobilen via iPhone og Android platformene.Ligesom kendte danske søgemaskiner som Travelmarket og Momondo sammenligner Kayak priser fra hundredevis af rejsesites og hjælper dermed forbrugerne med at skabe overblik over de mange tilbud i markedet.

Kayak har netop udvidet sit tekniske samarbejde med GDS-selskabet Amadeus. Det er en flerårig aftale, der også omfatter det skandinaviske marked.Aftalen betyder, atKayak udvider sin brug af Amadeus’ løsninger til billetpriser og tilgængelighed, hvilket skal skabe mere heldækkende og præcise søgeresultater på flybilletter.

“Amadeus har været en vigtig partner for os siden 2006 og har hjulpetKayak til at opnå større effektivitet hos vores globale søgetjenester ved hjælp af platformen Amadeus Meta Pricer,“ siger Keith Melnick, der er Chief Commercial Officer hos Kayak.

Amadeus Meta Pricer er en løsning rettet mod metasøgemaskiner inden for rejseindustrien, som gør det muligt hurtigt og effektivt at hente og vise informationer om billetpriser og tilgængelighed til brugerne. Løsningen reducerer samtidig de driftsomkostninger, der er forbundet med at drive websider, både for rejsesøgemaskinerne og flyselskaberne.

“Kayak er en førende og voksende innovatør inden for den webbaserede rejseindustri, og deres valg af Amadeus som teknisk partner er en bekræftelse på det fokus og de investeringer, som vi har foretaget inden for webbaserede søgeløsninger, både i Nordamerika og globalt,“siger Scott Gutz, der er administrernde direktør hos Amadeus North America.