APG Global Associates bliver agent for TRIP i Norden

Brasilianske TRIP Linhas Aéreas, der er det største regionale luftfartsselskab i Sydamerika, har udpeget APG Global Associates til salgsagent i Norden og 22 øvrige lande udenfor Brasilien.

I CampinasnærSão Paulo har det brasilianske luftfartsselskab TRIP Linhas Aéreas S/A (Transporte Aéreo Regional do Interior Paulista) sin base.

Selskabet, der blev grundlagt tilbage i 1998, er i dag et af de største regionale luftfartsselskaber i Sydamerika. Der er ikke færre end 85 destinationer på rutekortet, og flyflåden består af 50 flysamt yderligere19 i ordre.

TRIP har netop indgået en omfattende aftale med APG Global Associates, der skal agere som General Sales and Service Agent i 26 lande udenfor Brasilien.

I Norden bliver det således APG Nordic under ledelse af Josh G.M. Wald, der får opgaven.

APG Nordic, der har hjemmehørede i Vester Farimagsgade i København, betjener i forvejen selskaber som Aerosur, Air Gabon, Air Zimbabwe, Alaska Airlines / Horizon Air, Arkia International, China Southern, Ostfriesiesche Lufttransport (OLT Jetair) og Heliair Monaco.

Hos APG Nordichar Brynja Birgisdottir titel af Director of Sales, mens den øvrige medarbejdergruppe består af Linda Paulsen, Suzi Sasson og Janus Tange Wald.

Den nye kunde TRIP Linhas Aéreas kan meget vel snart være under et forandret ejerskab.I dag ejes selskabet af et lokalt brasiliansk holdingselskab, der sidder på 80 % af aktiebeholdningen, mens amerikanske SkyWest Airlines har 20 % af aktierne. I foråret underskrev TAM Airlines en hensigtserklæring om at købe sig ind i selskabet med en ejerandel på 31 %. Denne transaktion er endnu ikke afsluttet.