Billund Lufthavn byder på kaffe

Hvis man foretager check-in til charterrejsen hjemmefra, bliver man belønnet af Billund Lufthavn. En gratis kop varm kaffe, te eller kakao kan afhentes i en af lufthavnens caféer i afgangshallen. Et varmt tilbud i en kold sommer.

Det danske sommervejr har foreløbigt ikke været værd at skrive hjem om. Om den kolde sommer harfremmettrangen til varme drikke skal være usagt. Men Billund Lufthavn tilbyder i hvert fald charterrejsende at starte rejsen med en gratis kop varm kaffe fremfor en kølig forfriskning.

Anledningen er, at lufthavnen ønsker at slå et slag for online check-in, hvilket vil fremme passagergennemstrømningen i terminalen med brug af færrest mulige ressourcer. Herudover kan det også modvirke de kapacitetsproblemer, som lufthavnen ofte støder ind i ved spidsbelastningsperioder i højsæsæsonen.

Checkes der ind hjemmeframedprint af boardingkort kan de rejsende gå direkte til ”Baggage Drop”. For charterrejsende foregår dette som regel ved skrankerne C31-C36.

Som belønning kvitterer lufthavnen med en gratis kop kaffe, te eller varm kakao fra en af lufthavnens caféer i afgangshallen, hvilket vil sige Café Cirrus eller Capella Bar. Her skal blot fremvises det hjemmeprintede boardingkort.

Charterrejsende, der flyver med et af nedenstående selskaber har mulighed for at checke ind via lufthavenes hjemmeside:

Air Berlin/Niki Air
Air Via Bulgarian Airways
AMC Airlines
Astraeus Limited
Atlantic Airways
Aurela Airlines
Balkan Holiday Air
Bulgaria Air
Bulgarian Air Charter
Cimber Sterling
Corendon Airline
Danish Air Transport Charter
Eurocypria Airline
Iberworld Airlines
Iceland Express
Jettime
Khartago Airlines
Malmø Aviation
Nouvelair Tunesie
Novair
Onurair
Pegasus
Primera Air
Sky Airlines
Spanair
Spot Air
Thomas Cook Airline
Trade Air
Transavia
Travel Service
Tuifly Nordic
Tor Air/Meridian Aviation

Hermed udestår der blot en opgave for lufthavnens medarbejderemed at forklare de mindre rejsevante forskellen på en charterflyrejse og en rejse med rutefly, når selskabet eksempelvis hedder Atlantic Airways eller Cimber Sterling.