Bliv inspireret af Wanderfly

Mangler man inspiration til at finde det rette rejsemål, er Wanderfly måske et besøg værd. Wanderfly er en ny type rejsesøgemaskine, der tager udgangspunkt i brugernes behov og interesser og derefter udvælger et aktuelt rejseforslag.

Der findes mange gode og anvendelige fly- og rejsesøgemaskiner i markedet.Men for at få det fulde udbytte kræver det, at man ved, hvor man gerne vil hen.

Har man derimod brug for inspiration til valg af rejsemål, er der hjælp at hente hos amerikanskeWanderfly, der netop er sendt i markedet efter tre måneders beta-test med omkring 7.000 registrerede brugere.

Wanderfly er en søgemaskine, der tager udgangspunkt i brugernes behov og ønsker. På baggrund heraf sammensættes forslag til rejsemål.

Først vælger man afrejselufthavn, budget og rejsens længde. Herefter vælger man kategori, f.eks. “Casino“, “Eco“, “Romance“ eller “Luxury“. Søgemaskinen vil derefter ved hjælp af en serie af algoritmer finde frem til detrejseforslag, der passer bedst til det aktuelle behov.

Wanderfly søger i databaser hos mere end 20 samarbejdspartnere for at finde det rigtige rejsetilbud. Partnere omfatter bl.a. Expedia, Fouraquare, Yelp og Lonely Planet.

“I gennemsnit bruger den rejsende 7 uger og besøger 25 hjemmesider, før der tages en endelig beslutning om en aktuel rejse,“ fortæller Evan Schneyer, der er CEO og en af initiativtagerne bag den nye internet-tjeneste. “Wanderfly er en løsning på de frustrationer, som vi selv har oplevet som rejsende. Det er vores mission at igangsætte rejser ved hjælp af nyttige anbefalinger og en fantastisk brugeroplevelse.“

Wanderfly har hjemme i New York og er stiftet af fire unge iværksættere, der kom fra hver sin branche. Evan Schneyer, der er CEO, kom fra en stilling som senioranalytiker hos American Express, mens de tre øvrige kom fra reklamebureauet Young og Rubicam og investeringsbanken Morgan Stanley.

Foto: Wanderfly.com blev officielt lanceret den 19. oktober i New York.