Bravo Tours vil være største golfrejse-arrangør

Antallet af golfrejsende er stærkt stigende. Derfor forventer charterarrangøren Bravo Tours at fordoble antallet af udbudte golfrejser fra de nuværende 5.500 til omkring 10.000 i løbet af tre år.

Når det handler om golfrejser med fly som transportmiddel, er Bravo Tours den største rejsearrangør i Danmark.

I den forgangne sæson solgte Bravo Tours ca. 5.500 golfrejser og forventer i løbet af tre år atøge dette tal til omkring 10.000. Dermed vil Danmars tredjestørste charterarrangør fordoble antallet af udbudte golfrejser.

“Vi mærker en øget konkurrence fra andre rejsearrangører, og antallet af golfrejser er stærkt stigende. Den fremgang vil vi have større del i,“ siger Peder Hornshøj, der er administrerende direktør hos Bravo Tours.

Det handler blandt andet om udvikling af nye koncepter og opdyrkning af nye markedsområder. I forvejen har Bravo Tours et nært samarbejde med golfklubber og Dansk Golf Union, ligesom rejsearrangøren er involveret i ECCO-turen og GolfAid og Stjernegolf, der arrangeres af hjælpeorganisationen KidsAid til støtte for syge og svage børn i Danmark.

“Udover at holde fast i vore etablerede succeser, vil vi præsentere nye golfrejsemål, nye aktiviteter og indhold. Vi har et solidt fundament at bygge ambitionerne på, idet vi har branchens største kundetilfredshed. Vi leverer varen til fornuftige priserindenfor individuelle rejser, grupperejser, matchture og golfskoler,“ mener Peder Hornshøj.

Blandt de 10 mest populære golfrejsemål hos Bravo Tours topper Belek i Tyrkiet og Algarve i Portugal listen. Herefter følger fem spanske destinationer, henholdsvis Mallorca, Costa del sol, Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Nederst på listen ligger den portugesiske ø-gruppe Azorerne samt Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.