British Airways sælger rejser på afbetaling

Hos British Airways er det nu muligt at købe rejser på afbetaling. Der betales et depositum på minimum 1.400 kroner, hvorefter restbeløbet betales på et senere tidspunkt.

“Low Deposit Holidays“ er et nyt produkt fra British Airways, der er blevet introduceret her i løbet af efteråret.

Det går i al sin enkelthed ud på, at kunderne ved bestilling af en flyrejse i kombination med hotel eller billeje kan nøjes med at betale et depositum ved bestillingfor derefter at betale hele rejsens pris på et senere tidspunkt.

British Airways Holidays, der er det britiske flyselskabs egen rejsearrangør, står bag det nye tilbud. For det danske marked betyder det, at rejsende skal betale 1.400 kroner i depositum for rejser, der ligger i prisklassen fra 3.000 til 9.599 kroner inklusive fly, hotel og eventuelt billeje.

Er rejsen i priskategorien fra 9.600 kroner og helt op til 27.999 kroner skal der blot betales 3.000 kroner her og nu for at få adgang til drømmerejsen. Restbeløbet forfalder til betaling 10 uger før afrejsen.

“På baggrund af tilbagemeldinger fra vores kunder, er vi glade for at kunne introducere dette nye produkt, der vil give fritidsrejsende bedre muligheder for at drage fordel af vores tilbud. Kunderne vil have mulighed for at betale et depositum ved bestilling og derigennem sikre prisen og gemme pengene til restbeløbet, indtil man er tættere på afrejsen.Det vil komme familier til gode, der har et stramt budget for ferien i 2013, men også de kunder, der ønsker at bestille en rejse til en speciel lejlighed som eksempelvis en bryllupsrejse eller en luksusferie,“ siger Claire Bentley, der er administrerende direktør hos British Airways Holidays.

Florida og Barbados vil hitte
Udover London, der altid er populær hos danskerne,har British Airways udpeget destinationer som Orlando, Barbados, New York og Sri Lanka, som nogle af de mest efterspurgte interkontinentale rejsemål i 2013.

British Airways understreger, at det særlige “Low Deposit“ tilbud kun gælder ved pakkerejser. Det vil således ikke være muligt at købe en flybillet, en hotelovernatning, en billeje eller en udflugt som enkeltstående produkt under det nye afbetalingskoncept.