Business Class på polsk

Fredag landede den nye Boeing 787 Dreamliner i Warszawa, hvor LOT Polish Airlines præsenterede flyet. Det polske luftfartsselskab får leveret 8 eksemplarer af Dreamlineren, og især på Business Class venter der passagererne en særlig oplevelse.

Fredag havde Frederic Chopin International Airport i Warszawa fornemt besøg da Boeings nye flagskib Boeing 787 Dreamliner aflagde visit i den polske hovedstad.

Det var dencivile lufthavni Europa, der fik besøg af Dreamlineren efter præsentationen ved det netop overståede Paris Air Show.Efter landingen blev Dreamlineren kørt til LOTs hangar, hvor særligt inviterede gæster, personale og medier tog det nye langdistancefly i øjesyn.

Ved arrangementet afsløredeMarcin Piróg, der er koncernchef hosLOT Polish Airlines, den nye konfiguration og design af flyenes klasser. Samtidig kunne interesserede gæsterse den nye bemaling af de kommende fly hos det polske luftfartselskab.

“Navnet Dreamliner er ikke bare grebet ud af luften – flyvning ombord på den nye Dreamliner vil være som en drøm. Vi er stolte over at være det første europæiske luftfartselskab, der kan tilbyde en helt ny standard af kvalitet og komfort til vores passagerer,“ sagde koncernchef Marcin Piróg fra LOT Polish Airlines ved pressekonferencen i lufthavnen.

LOT har en ordre på i alt 8 fly af typen Boeing 787-8 Dreamliner og vil som det første europæiske luftfartsselskab få leveret Dreamlineren i andet kvartal af 2012.

De nye fly hos LOT vil være udstyret med tre forskellige klasser. Der vil være 213 sæder på Economy Class og 21 sæder på Premium Economy og endelig 18 sæderpå Business Class.

Og netop Business Class vil give passagererne en særlig oplevelse, da sæderne her kanfoldes ned så passagerne kan sove trygt.Kabinens indretning er med det nyeste inden for billed og lyd samt internet adgang. Herudover vil et særligt uddannet personale skal sikre kunderne en unik oplevelse ombord på det nye fly under langdistanceflyvningerne.

Boeing meddelte i denne uge, atman har igangsat de afsluttende testflyvninger af Boeing 787-flyet forud for den forventede levering til den japanske launch customer ANA i august og september.