‘Comwell Storebælt’ er en realitet

Grand Park Hotel i Korsør bliver fra 1. januar 2012 et Comwell-hotel. Dermed kommer Comwell-kæden op på 13 hoteller i Danmark, og om 10 dage tages det første spadestik til et nyt storhotel i Aarhus.

Når rådhusklokkerne slår ved midnat natten mellem den 31. december 2011 og 1. januar 2012 indvarsler det ikke blot et nyt år.

Det markerer også et skifte forGrand Park Hotel i Korsør, der fra1. januar 2012 bliver medlem af den succesfulde hotelkædeComwell. Dermed kommer Comwell-kæden op på 13 hoteller i Danmark.

Det er ejerne bag Grand Park i Korsør, derhar besluttet sig for at indgå en langvarig lejekontrakt med Comwell Klarskovgaard og dermed kommer
Grand Park og Comwell Klarskovgaard under én og samme paraply fra det nye år.

Grand Park har netop udvidet sin kapacitet og hotellet tilbyder nu 135 værelser samt helt opdaterede faciliteter for både konferencer og ophold af mere privat karakter.

“Comwell Grand Park og Comwell Klarskovgaard har hver deres charme og vil også fremover tiltrække hvert sit publikum, men i samarbejde vil de to hoteller med tilsammen 240 værelser kunne rumme 480 overnattende gæster og udgøre et seriøst alternativ til større arrangementer, der hidtil har været afholdt i eksempelvis Århus, Nyborg, Ålborg og København,“ siger Steen Broby, der er direktør for Comwell Klarskovgaard.

Steen Broby vil fremover står for ledelsen af begge hoteller, mens den hidtidigedirektør på Grand Park, Søren Pihl, fratræder i løbet af 2012 efter 8 år på posten.

“Vi tror dette samarbejde vil blive af stor betydning for områdets udvikling som et af Danmarks centrale mødesteder, og med en ca. 100 mand stor fælles ”besætning” er vi klar til at slå dørene op – nu med meget større kapacitet,“ direktør Steen Broby.

Nyt storhotel i Aarhus

Med denne udvidelse består Comwell hotelkæden af 2 hoteller i Sverige samt 13 hoteller i Danmark, herunder samarbejdet omkring Bella Sky Comwell, der erNordens største hotel.

Og det er ikke kun i området omkring Storebælt, at Comwell udvider. Den 22. december 2011 tages første spadestik til Comwells Århus hotel, der efter planerne skal åbne i 2014.

Det nye projekt til 550 millioner kroner er et samarbejde mellem Comwell, revisionsfirmaet Deloitte, advokatfirmaet Bech-Bruun, projektudviklingsfirmaet KPC og Århus-bygmester Hans Lorenzen, der tilsammen stårbag et helt nyt erhvervs- og kompetencehus på centralværkstedsarealet mellem Spanien og Bruuns Galleri den centrale del af Aarhus.

Projektet erfuldt udlejet og skaber 300 arbejdspladser i byggeperioden frem til 2014. Detnye byggeri på 25.000 kvadratmeter rummer blandt andet et Comwell konferencehotel med 240 værelser og konferencecenter til 1.000 gæster. Hotellet placeres i byggeriets 12 første etager.

Ifølge Comwell er konferencefaciliteterne på det aarhusianske marked utilstrækkelige, og placeringen er optimal til et nyt konferencehotel.