Continental Airlines har den bedste business class

Flyrejsende over hele verden har gennem OAG Airline Industry Awards kåret Continentals business class som verdens bedste.

Mange af luftfartsselskaberne hjemmehørende i Asien og Mellemøsten har ry for at have en business class ud over det sædvanlige. Men denne antagelse gøres der op med i årets OAG Airline Industry Awards, hvor amerikanske Continental har genvundet titlen som indehaver af verdens bedste business class.

BusinessFirst er navnet på Continentals eftertragtede produkt, der gav baghjul til konkurrenterne fra British Airways, Emirates, Singapore Airlines og Virgin Atlantic. Tidligere har Continental Airlines vundet prisen fem år i træk fra 2003 til 2007.

Continental B777

Fra 27. marts 2010 vil Continental i øvrigt åbne en rute mellem New York og München. Det bliver den 30. destination i selskabets transatlantiske rutenet, der i forvejen omfatter Frankfurt, Berlin og Hamburg på det tyske marked.

“Ruten mellem New York og München vil give flere valgmuligheder for vores kunder på begge sider af Atlanten. Rejsende fra München vil på BusinessFirst naturligvis opleve den prisbelønnede service, der inkluderer en omfattende gourmetmenu, som serveres med førsteklasses vine og champagne skabt og udvalgt af Continentals kokke og someliers,“ fortæller Jim Compton, Executive Vice President hos Continental.

Continental, der er nytilkommet medlem i Star Alliance, flyver i vinterhalvåret fire gange ugentligt fra København til New York, mens selskabet i sommerfartplanen opererer dagligt til Newark-lufthavnen.