Costa Cruises lokker med kæmpe rabatter

Det uheldsramte krydstogtrederi Costa Cruises lokker nu med kæmpe rabatter for at få kunderne tilbage til rederiets skibe. Lige nu tilbyder den danske krydstogtspecialist How2cruise et kombineret krydstogt i Caribien og Middelhavet til 7.995 kroner, hvilket er omkring halv pris.

Krydstogtindustrien og i særdeleshed det uheldsramte italienske rederi Costa Cruises ligger underdrejet i øjeblikket efter skibskatastrofen med Costa Conordia, der 13. januar gik på grund ud for den italienske ø Isola del Giglio.

Skibskatastrofen har indtil videre kostet 17 mennesker livet, mens 15 personer stadig savnes.

Den massive mediedækning af Concordia-forliset har midlertidigt skræmt kunderne væk fra krydstogtskibene, hvor flere rederier i øjeblikket mærker en nedgang i bookingtallet.

Det har Costa Cruises øjensynligt taget konsekvensen af, hvorfor den danske krydstogtspecialist How2cruise nu tilbyder et kombineret krydstogt i Caribien og Middelhavet for kun 7.995 kroner. Med en rabat på 7.000 kroner per person, er der således tale om halv pris.

15 nætter med alt inklusive

Det er krydtogtskibet Costa Mediterranea, der 5. marts stævner ud fra Point A Pitre på øgruppen Guadeloupe, hvorefter kursen sættes mod Martinique, St. Maarten, Tortola og Antigua, inden skibet fra 10. – 15. marts krydser Atlanterhavet, før der lægges til kaj i St. Cruz de Tenerife.

Næste destination er Funchal (Madeira), inden skibet afslutter rejsen i Savona i Italien efter et kort visit i Málaga.

De 15 nætter på havetkoster således lige under 8.000 kroner per person i indvendig kahyt. Selv med tillæg af balkonkahyt til 1.600 kroner vil prisen stadig være under 10.000 kroner per person.

Bliver ikke billigere

How2cruise betegner selv tilbuddet som “enestående“, hvilket da også er tilfældet.

I rejsens pris er nemlig inkluderet flyrejse fra København til Milano tur/retur samt enkeltbillet med flyfra Milano til Guadeloupe, Herudover er der inkluderet overnatning på Sheraton Malpensa Milan Malpensa samt transfer fra Savona til Milano-Malpensa.Endelig er der selvekrydstogtet, der inkluderer samtlige måltider og havneafgifter.

Hvorvidt Costa Cruises tilbuddet er nok til at stimulere interessen for krydstogt ovenpå Concordia-forliset er vanskeligt at bedømme. Men billigere bliver det næppe før eller siden at tage på et krydstogt i Caribien og Middelhavet.